Crumble cu căpșuni

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Dacă aveți prin casă fructe care nu mai au un aspect plăcut, le puteți transforma într-un deșert delicios!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 10 gr unt
 130 gr făină
 30 gr fulgi de ovăz
 30 gr migdale/nuci zdrobite
 300 gr căpșuni
 100 gr zahăr

Mod de preparare:

1

Căpșunile se spală și se taie cubulețe. Se amestecă cu 30g de zahăr și cu 1 lingură de amidon sau de făină.

2

Într-un vas se adaugă făina, fulgii de ovăz, migdalele zdrobite, 60g de zahăr și untul rece.

3

Se amestecă totul cu mâna, până se obține o compoziție nisipoasă. Se unge tava dorită cu unt și se adaugă căpșunile. Căpșunile se acoperă cu aluatul de crumble.

4

Se coace în cuptorul preîncălzit la 180˚C, timp de 30-35 de minute, până se rumenește ușor.

Ingrediente

 10 gr unt
 130 gr făină
 30 gr fulgi de ovăz
 30 gr migdale/nuci zdrobite
 300 gr căpșuni
 100 gr zahăr

Indicații

1

Căpșunile se spală și se taie cubulețe. Se amestecă cu 30g de zahăr și cu 1 lingură de amidon sau de făină.

2

Într-un vas se adaugă făina, fulgii de ovăz, migdalele zdrobite, 60g de zahăr și untul rece.

3

Se amestecă totul cu mâna, până se obține o compoziție nisipoasă. Se unge tava dorită cu unt și se adaugă căpșunile. Căpșunile se acoperă cu aluatul de crumble.

4

Se coace în cuptorul preîncălzit la 180˚C, timp de 30-35 de minute, până se rumenește ușor.

Crumble cu căpșuni