Daca aveti prin casa fructe care nu mai au un aspect placut, le puteti transforma intr-un desert delicios!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Capsunile se spala si taie cubulete. Se amesteca cu 30g de zahar si cu 1 ligura de amidon sau de faina.
Intr-un vas se adauga faina, fulgii de ovaz, migdalele zdrobite, 60g de zahar si untul rece.
Se amesteca totul cu mana, pana se obtine o compozitie nisipoasa. Se unge tava dorita cu unt si se adauga capsunile. Capsunile se acopera cu aluatul de crumble.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180˚C, timp de 30-35 de minute, pana se rumeneste usor.
Ingrediente
Direcții
Capsunile se spala si taie cubulete. Se amesteca cu 30g de zahar si cu 1 ligura de amidon sau de faina.
Intr-un vas se adauga faina, fulgii de ovaz, migdalele zdrobite, 60g de zahar si untul rece.
Se amesteca totul cu mana, pana se obtine o compozitie nisipoasa. Se unge tava dorita cu unt si se adauga capsunile. Capsunile se acopera cu aluatul de crumble.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180˚C, timp de 30-35 de minute, pana se rumeneste usor.