Un mic dejun complet intr-un covrig.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pregateste o marinata din 200ml bere bruna, 1 ardei jalapeno, 1 lg mustar clasic, 2 lg zagar brun, 1 praf de piper, 1 praf de sare. Se ia un muschi de porc de 400g si se lasa la marinat pentru minimum 12 ore.
Se gateste in cuptor la 115°C, impreuna cu marinata, timp de 3 ore intr-o tava cu hartie de copt si acoperita cu folie de aluminiu. Dupa cele 3 ore se seteaza temperatura cuptorului la 230°C si se lasa descoperit pentru inca 10 minute. Se desface carnea cu ghearele speciale sau 2 furculite in fasii mici. Se poate pastra la frigider pentru sandvisuri pana la 3 zile invelita in hartie pergament.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se face oul ochi. Dupa care se adauga untul pana se se face maro si se trag pastrama si porcul timp de 30-60 de secunde in tigaie. Dupa care se scot si se lasa doua minute la linistit.
Mai intai se taie bagel-ul pe jumatate se unge partea de jos cu mustar, se pune pastrama, deasupra se aseaza carnea de porc, felii de castravet murat si felia de branza gouda.
Sendwish-ul se trage in tigaia pe fiecare parte cate un minut la foc mic, presandu-l. Sau se poate baga la un sandwich maker uns cu unt. La sfarsit se asaza oul deasupra si este gata de savurat.
Ingrediente
Indicații
Se pregateste o marinata din 200ml bere bruna, 1 ardei jalapeno, 1 lg mustar clasic, 2 lg zagar brun, 1 praf de piper, 1 praf de sare. Se ia un muschi de porc de 400g si se lasa la marinat pentru minimum 12 ore.
Se gateste in cuptor la 115°C, impreuna cu marinata, timp de 3 ore intr-o tava cu hartie de copt si acoperita cu folie de aluminiu. Dupa cele 3 ore se seteaza temperatura cuptorului la 230°C si se lasa descoperit pentru inca 10 minute. Se desface carnea cu ghearele speciale sau 2 furculite in fasii mici. Se poate pastra la frigider pentru sandvisuri pana la 3 zile invelita in hartie pergament.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se face oul ochi. Dupa care se adauga untul pana se se face maro si se trag pastrama si porcul timp de 30-60 de secunde in tigaie. Dupa care se scot si se lasa doua minute la linistit.
Mai intai se taie bagel-ul pe jumatate se unge partea de jos cu mustar, se pune pastrama, deasupra se aseaza carnea de porc, felii de castravet murat si felia de branza gouda.
Sendwish-ul se trage in tigaia pe fiecare parte cate un minut la foc mic, presandu-l. Sau se poate baga la un sandwich maker uns cu unt. La sfarsit se asaza oul deasupra si este gata de savurat.