Cand vine vorba de deserturi, personal prefer deserturile umede, cu crema, asa ca nu o sa ma vedeti mancand un chec uscat sau o briosa uscata 😀
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intru-un bol amestecam ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt.
In alt bol amestecam cu telul ouale, zaharul, smantana, uleiul, cafeaua, esenta de vanilie, otetul pana cand se omogenizeaza, dupa care adaugam ingredientele uscate si amestecam pana avem o compozitie mai groasa.
Turnam compozitia in forme de cupcakes si le coacem la 180 grade 18-20 minute.
Se lasa la racit o ora dupa care putem sa punem crema deasupra.
Pentru crema de ciocolata cu menta, topim untul cu ciocolata si 50 grame de zahar si lasam sa se raceasca, la final batem frisca pana cand devine pufoasa, urmand sa incorporam compozitia de ciocolata.
Ingrediente
Indicații
Intru-un bol amestecam ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt.
In alt bol amestecam cu telul ouale, zaharul, smantana, uleiul, cafeaua, esenta de vanilie, otetul pana cand se omogenizeaza, dupa care adaugam ingredientele uscate si amestecam pana avem o compozitie mai groasa.
Turnam compozitia in forme de cupcakes si le coacem la 180 grade 18-20 minute.
Se lasa la racit o ora dupa care putem sa punem crema deasupra.
Pentru crema de ciocolata cu menta, topim untul cu ciocolata si 50 grame de zahar si lasam sa se raceasca, la final batem frisca pana cand devine pufoasa, urmand sa incorporam compozitia de ciocolata.