Briose pufoase si delicioase!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam ouale cu mierea pana cand compozitia se omogenizeaza. Adaugam apoi uleiul, esenta de vanilie si se amesteca in compozitie. Incorporam faina, scortisoara, ghimbirul pudra si praful de copt, obtinand un aluat omogen. La final adaugam morcovii dati pe razatoare.
Preincalzim cuptorul la 170°C. Punem aluatul in tava de briose in care am pus anterior hartie de briose, avand grija sa umplem fiecare forma aproximativ 2/3, altfel riscam ca briosele sa iasa din forma in timpul coacerii. Dam briosele la cuptor 25 minute, pana capata o culoare aurie si trec testul cu scobitoarea.
Le scoatem din cuptor si lasam briosele la racit inainte de a le pune crema.
Pentru crema, punem toate ingredientele intr-un bol incapator si cu ajutorul unui mixer amestecam cateva minute pana crema se intareste.
Punem crema intr-un pos si decoram briosele cu crema.
Le dam la frigider 2-3 ore inainte de servire.
Ingrediente
Indicații
Amestecam ouale cu mierea pana cand compozitia se omogenizeaza. Adaugam apoi uleiul, esenta de vanilie si se amesteca in compozitie. Incorporam faina, scortisoara, ghimbirul pudra si praful de copt, obtinand un aluat omogen. La final adaugam morcovii dati pe razatoare.
Preincalzim cuptorul la 170°C. Punem aluatul in tava de briose in care am pus anterior hartie de briose, avand grija sa umplem fiecare forma aproximativ 2/3, altfel riscam ca briosele sa iasa din forma in timpul coacerii. Dam briosele la cuptor 25 minute, pana capata o culoare aurie si trec testul cu scobitoarea.
Le scoatem din cuptor si lasam briosele la racit inainte de a le pune crema.
Pentru crema, punem toate ingredientele intr-un bol incapator si cu ajutorul unui mixer amestecam cateva minute pana crema se intareste.
Punem crema intr-un pos si decoram briosele cu crema.
Le dam la frigider 2-3 ore inainte de servire.