Un preprat vegetarian.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune orezul intr-o tigaie impreuna cu 2 lingurite de unt si se caleste 3-4 minute la foc mediu, dupa care se toarna apa fierbinte ( cu sare piper si boia, optional vegeta in apa) peste orez si se lasa la foc foarte mic cu un capac peste pana se evapora toata apa.
Se calesc 4 cepe verzi cu 6 catei de usturoi si impreuna cu mirodeniile macinate 5-6 minute.
Dupa care se adauga pasta de rosii, putina apa si iaurtul si se amesteca bine pana se leaga toata compozitia.
Adaugam nautul si amestecam bine dupa care adaugam sare si piper dupa gust, impreuna cu putin zahar si zeama de lime.
Si la final punem spanacul si oprim focul.
Se pune un pat de orez dupa care se acopera cu iaurt proaspat urmat de compozitia de naut, iar deasupra se pune un ou posat.
Ingrediente
Indicații
Se pune orezul intr-o tigaie impreuna cu 2 lingurite de unt si se caleste 3-4 minute la foc mediu, dupa care se toarna apa fierbinte ( cu sare piper si boia, optional vegeta in apa) peste orez si se lasa la foc foarte mic cu un capac peste pana se evapora toata apa.
Se calesc 4 cepe verzi cu 6 catei de usturoi si impreuna cu mirodeniile macinate 5-6 minute.
Dupa care se adauga pasta de rosii, putina apa si iaurtul si se amesteca bine pana se leaga toata compozitia.
Adaugam nautul si amestecam bine dupa care adaugam sare si piper dupa gust, impreuna cu putin zahar si zeama de lime.
Si la final punem spanacul si oprim focul.
Se pune un pat de orez dupa care se acopera cu iaurt proaspat urmat de compozitia de naut, iar deasupra se pune un ou posat.