Curry este un preparat cu specific asiatic, de obicei se prepară cu carne însă și variantele vegetale sunt gustoase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Orezul se pune la fiert și se lasă să fiarbă până când toată apa a fost absorbita.
Pentru curry se adaugă într-o tigaie uleiul și se călește ceapa preț de câteva minute, după care se adaugă năutul, porumbul, condimentele pentru curry, boia afumată și turmeric. Se lasă pe foc aproximativ 10 minute după care se adaugă laptele de cocos. Se lasă la fiert 10 minute iar la final, se adaugă frunzele de spanac.
Curry se servește alaturi de orezul fiert însă puteți opta și pentru tăieței, paste, bulgur, quinoa sau cus cus.
Ingrediente
Indicații
Orezul se pune la fiert și se lasă să fiarbă până când toată apa a fost absorbita.
Pentru curry se adaugă într-o tigaie uleiul și se călește ceapa preț de câteva minute, după care se adaugă năutul, porumbul, condimentele pentru curry, boia afumată și turmeric. Se lasă pe foc aproximativ 10 minute după care se adaugă laptele de cocos. Se lasă la fiert 10 minute iar la final, se adaugă frunzele de spanac.
Curry se servește alaturi de orezul fiert însă puteți opta și pentru tăieței, paste, bulgur, quinoa sau cus cus.