Desert trio la pahara

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Cand ai pofta de dulce si totusi nu vrei sa faci in cantitati mari, desertul la pahar te salveaza! Blat de biscuiti si trio de ciocolata !

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 150 gr oreo
 200 ml frisca lichida neindulcita
 50 gr ciocolata alba
 50 gr ciocolata cu lapte
 50 gr ciocolata neagra

Mod de preparare:

1

Biscuitii se maruntesc intr-un blender. Am folosit biscuiti oreo si am pastrat si crema. Se adauga un strat de biscuiti in pahare.

2

Se topeste pe rand ciocolata (bain-marie sau la microunde de 2 ori 30 de sec). Ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte sau foarte calda atunci cand o amestecam cu frisca.

3

Se bate bine frisca lichida pana se intareste. E mai ok o frisca neindulcita, daca nu gasiti, puteti folosi smantana de gatit cu 32% grasime.

4

Se imparte frisca in 3 boluri. Intr-un bol cu frisca se adauga ciocolata alba si se amesteca cu miscari de jos in sus. Se procedeaza la fel si cu celelalte tipuri de ciocolata.

5

Se aseaza cate un strat din fiecare “ mousee” de ciocolata. Se decoreaza cu fructe acrisoare si optional cu bucati de fistic sau nuci pentru textura. Se lasa la frigider minim 30 minute.

Ingrediente

 150 gr oreo
 200 ml frisca lichida neindulcita
 50 gr ciocolata alba
 50 gr ciocolata cu lapte
 50 gr ciocolata neagra

Indicații

1

Biscuitii se maruntesc intr-un blender. Am folosit biscuiti oreo si am pastrat si crema. Se adauga un strat de biscuiti in pahare.

2

Se topeste pe rand ciocolata (bain-marie sau la microunde de 2 ori 30 de sec). Ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte sau foarte calda atunci cand o amestecam cu frisca.

3

Se bate bine frisca lichida pana se intareste. E mai ok o frisca neindulcita, daca nu gasiti, puteti folosi smantana de gatit cu 32% grasime.

4

Se imparte frisca in 3 boluri. Intr-un bol cu frisca se adauga ciocolata alba si se amesteca cu miscari de jos in sus. Se procedeaza la fel si cu celelalte tipuri de ciocolata.

5

Se aseaza cate un strat din fiecare “ mousee” de ciocolata. Se decoreaza cu fructe acrisoare si optional cu bucati de fistic sau nuci pentru textura. Se lasa la frigider minim 30 minute.

Desert trio la pahara