Dorada la cuptor in stil mediteranean

AutorBianca Lupsa
DificultateÎncepător

Simplu si savuros!

ShareSave
Randamente2 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 2 dorade
 2 lamai
 2 legaturi busuioc
 ulei de masline
 sare, piper

Mod de preparare:

1

Preincalziti cuptorul la 200°C. Dupa ce ati pregatit pestele, asezonati-l cu sare si piper pe ambele parti, inclusiv in interior.

2

Asezati pestele intreg pe tava de gatit acoperita cu foaie de copt, apoi adaugati 3 felii de lamaie si o legatura de busuioc uscat pe fiecare bucata.

3

Stropiti cu ulei de masline si acoperiti pestele cu foaie de copt. Gatiti in cuptor pentru 20 de minute apoi inlaturati foaia de copt si gatiti pestele pentru inca zece minute. Adaugati ulei de masline si lamaie daca mai doriti. Pofta buna!

Ingrediente

 2 dorade
 2 lamai
 2 legaturi busuioc
 ulei de masline
 sare, piper

Indicații

1

Preincalziti cuptorul la 200°C. Dupa ce ati pregatit pestele, asezonati-l cu sare si piper pe ambele parti, inclusiv in interior.

2

Asezati pestele intreg pe tava de gatit acoperita cu foaie de copt, apoi adaugati 3 felii de lamaie si o legatura de busuioc uscat pe fiecare bucata.

3

Stropiti cu ulei de masline si acoperiti pestele cu foaie de copt. Gatiti in cuptor pentru 20 de minute apoi inlaturati foaia de copt si gatiti pestele pentru inca zece minute. Adaugati ulei de masline si lamaie daca mai doriti. Pofta buna!

Note

Dorada la cuptor in stil mediteranean