fbpx

Dorada la cuptor in stil mediteranean

AvatarAutorBianca Lupsa
DificultateÎncepător

Simplu si savuros!

ShareSalvează
Produce2 PorțiiTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 2 dorade
 2 lamai
 2 legaturi busuioc
 ulei de masline
 sare, piper

Mod de preparare:

1

Preincalziti cuptorul la 200°C. Dupa ce ati pregatit pestele, asezonati-l cu sare si piper pe ambele parti, inclusiv in interior.

2

Asezati pestele intreg pe tava de gatit acoperita cu foaie de copt, apoi adaugati 3 felii de lamaie si o legatura de busuioc uscat pe fiecare bucata.

3

Stropiti cu ulei de masline si acoperiti pestele cu foaie de copt. Gatiti in cuptor pentru 20 de minute apoi inlaturati foaia de copt si gatiti pestele pentru inca zece minute. Adaugati ulei de masline si lamaie daca mai doriti. Pofta buna!

Ingrediente

 2 dorade
 2 lamai
 2 legaturi busuioc
 ulei de masline
 sare, piper

Direcții

1

Preincalziti cuptorul la 200°C. Dupa ce ati pregatit pestele, asezonati-l cu sare si piper pe ambele parti, inclusiv in interior.

2

Asezati pestele intreg pe tava de gatit acoperita cu foaie de copt, apoi adaugati 3 felii de lamaie si o legatura de busuioc uscat pe fiecare bucata.

3

Stropiti cu ulei de masline si acoperiti pestele cu foaie de copt. Gatiti in cuptor pentru 20 de minute apoi inlaturati foaia de copt si gatiti pestele pentru inca zece minute. Adaugati ulei de masline si lamaie daca mai doriti. Pofta buna!

Dorada la cuptor in stil mediteranean