Dovlecei la gratar cu usturoi si lamaie

AutorBianca Lupsa
DificultateÎncepător

O idee simpla si gustoasa

ShareSave
Randamente2 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 2 dovlecei
 100 ml ulei de masline
 4 catei de ustuoi
 2 lamai

Mod de preparare:

1

Intr-un bol mic, amestecati 100 ml ulei de masline cu 4 catei de usturoi si suc de lamaie stors de la 2 lamai mari; asezonati cu sare si piper si apoi ungeti feliile de zucchini cu amestecul obtinut.

2

Incalziti o tigaie grill (la foc mediu pana la mare) si adaugati feliile de zucchini pe gratar pana cand s-au facut pe ambele parti (cam 2 minute pe fiecare parte)

3

Ornati cu patrunjel si este gata!

Ingrediente

 2 dovlecei
 100 ml ulei de masline
 4 catei de ustuoi
 2 lamai

Indicații

1

Intr-un bol mic, amestecati 100 ml ulei de masline cu 4 catei de usturoi si suc de lamaie stors de la 2 lamai mari; asezonati cu sare si piper si apoi ungeti feliile de zucchini cu amestecul obtinut.

2

Incalziti o tigaie grill (la foc mediu pana la mare) si adaugati feliile de zucchini pe gratar pana cand s-au facut pe ambele parti (cam 2 minute pe fiecare parte)

3

Ornati cu patrunjel si este gata!

Note

Dovlecei la gratar cu usturoi si lamaie