Dovleacul crocant umplut cu parmezan este usor de facut si este una dintre cele mai bune modalitati de a va bucura de dovlecei! Garnitura perfecta sau gustare!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preincalzim cuptorul la 200°C.
Pulverizam cu ulei foaia de copt.
Aranjam jumatatile de dovlecei, taiate cu fata in sus, pe foaia de copt. Punem deoparte.
Se amesteca parmezanul, patrunjelul si usturoiul tocate marunt intr-un castron mic.
Se toarna untul topit, se condimenteaza cu ¾ lingurita sare si o lingurita piper (sau dupa gust). Se amesteca ingredientele pana cand untul este absorbit (aproximativ 40 de secunde).
Punem amestecul peste fiecare jumatate de dovlecei, pentru a acoperi uniform. Pulverizam toppingul cu putin spray de ulei de masline.
Coacem timp de 25 de minute in cuptorul fierbinte pana cand crusta este aurie si jumatatile de dovlecei sunt fierte.
Se orneaza cu patrunjel.
Ingrediente
Indicații
Preincalzim cuptorul la 200°C.
Pulverizam cu ulei foaia de copt.
Aranjam jumatatile de dovlecei, taiate cu fata in sus, pe foaia de copt. Punem deoparte.
Se amesteca parmezanul, patrunjelul si usturoiul tocate marunt intr-un castron mic.
Se toarna untul topit, se condimenteaza cu ¾ lingurita sare si o lingurita piper (sau dupa gust). Se amesteca ingredientele pana cand untul este absorbit (aproximativ 40 de secunde).
Punem amestecul peste fiecare jumatate de dovlecei, pentru a acoperi uniform. Pulverizam toppingul cu putin spray de ulei de masline.
Coacem timp de 25 de minute in cuptorul fierbinte pana cand crusta este aurie si jumatatile de dovlecei sunt fierte.
Se orneaza cu patrunjel.