Te-ai săturat de umpluturile obișnuite ? Atunci umplutura de avocado mousse este pentru tine!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se taie marunt si se prăjește, apoi se adaugă bucățile de pui, sare, piper, și se amestecă cu 5 lingurițe de sos de roșii.
După ce se decojesc dovleceii, se taie pe lung în două. Se pune pe o tavă și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade. (15 de minute, până când facem mousse-ul de avocado.)
Mousse-ul de avocado: avocado se pasează cu furculiță, apoi se adaugă brânza feta(rasă), sare, piper, o linguriță de lămâie și două-trei lingurițe de iaurt grecesc. Se mixează până când compoziția devine omogenă și cremoasă.
Dacă au trecut 15 minute, se scot dovleceii din cuptor.
În dovlecei punem avocado mousse, apoi bucățile de pui cu roșii, iar deasupra punem cașcaval ras. Dăm totul la cuptorul incins la 180°C, timp de 25-30 minute.
Când se servește se presară deasupra pătrunjel verde tocat fin.
Ingrediente
Indicații
Ceapa se curata, se taie marunt si se prăjește, apoi se adaugă bucățile de pui, sare, piper, și se amestecă cu 5 lingurițe de sos de roșii.
După ce se decojesc dovleceii, se taie pe lung în două. Se pune pe o tavă și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade. (15 de minute, până când facem mousse-ul de avocado.)
Mousse-ul de avocado: avocado se pasează cu furculiță, apoi se adaugă brânza feta(rasă), sare, piper, o linguriță de lămâie și două-trei lingurițe de iaurt grecesc. Se mixează până când compoziția devine omogenă și cremoasă.
Dacă au trecut 15 minute, se scot dovleceii din cuptor.
În dovlecei punem avocado mousse, apoi bucățile de pui cu roșii, iar deasupra punem cașcaval ras. Dăm totul la cuptorul incins la 180°C, timp de 25-30 minute.
Când se servește se presară deasupra pătrunjel verde tocat fin.