Gustos si rapid, asta definesc reteta!
Ingrediente:
2 dovlecei
3 oua
2-3 linguri faina
sare, piper
Mod de preparare:
1
Spalam dovleceii, ii decojim si ii taie felii potrivite. Ii punem intr-o strecuratoare, ii presaram cu sare si ii lasam la scurs 10 minute.
2
Batem ouale si asezonam cu sare si piper. Dam fiecare felie de dovlecel prin compozitie si le punem la prajit in ulei incins pana se rumeneasc.
Ingrediente
2 dovlecei
3 oua
2-3 linguri faina
sare, piper
Indicații
1
Spalam dovleceii, ii decojim si ii taie felii potrivite. Ii punem intr-o strecuratoare, ii presaram cu sare si ii lasam la scurs 10 minute.
2
Batem ouale si asezonam cu sare si piper. Dam fiecare felie de dovlecel prin compozitie si le punem la prajit in ulei incins pana se rumeneasc.