Dovlecel pane

AutorRoxana
DificultateÎncepător

Gustos si rapid, asta definesc reteta!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 2 dovlecei
 3 oua
 2-3 linguri faina
 sare, piper

Mod de preparare:

1

Spalam dovleceii, ii decojim si ii taie felii potrivite. Ii punem intr-o strecuratoare, ii presaram cu sare si ii lasam la scurs 10 minute.

2

Batem ouale si asezonam cu sare si piper. Dam fiecare felie de dovlecel prin compozitie si le punem la prajit in ulei incins pana se rumeneasc.

Ingrediente

 2 dovlecei
 3 oua
 2-3 linguri faina
 sare, piper

Indicații

1

Spalam dovleceii, ii decojim si ii taie felii potrivite. Ii punem intr-o strecuratoare, ii presaram cu sare si ii lasam la scurs 10 minute.

2

Batem ouale si asezonam cu sare si piper. Dam fiecare felie de dovlecel prin compozitie si le punem la prajit in ulei incins pana se rumeneasc.

Note

Dovlecel pane