Dovlecel umplut cu legume si cascaval

AutorAdela Ioana
DificultateIntermediar

Un deliciu culinar bun la orice ora din zi...sau din noapte.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 2 dovlecei
 1 ceapa
 5 rosii
 1 legatura patrunjel
 200 gr cascaval
 150 gr telemea vaca
 1 ou
 20 gr unt
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Taiem dovleceii in doua si indepartam mijlocul.

2

Ceapa si rosiile se taie cubulete iar patrunjelul se toaca marunt.

3

Se razaleste cascavalul si telemeaua de vaca .

4

Dupa ce ceapa va fi calita, se adauga rosiile si lasam sa fiarba aprox 5 minute intre timp ce condimentam cu sare si piper.

5

Se adauga amestecul de ou batut, telemeaua si jumatate din cascavalul razalit.

6

Cu amestecul obtinut, se vor umple dovleceii, pe care ii vom pune intr-o tava unsa cu unt.

7

Jumatatea ramasa de cascaval razalit o vom presara deasupra, inainte de a-i pune la cuptor pentru 30 de minute.

Ingrediente

 2 dovlecei
 1 ceapa
 5 rosii
 1 legatura patrunjel
 200 gr cascaval
 150 gr telemea vaca
 1 ou
 20 gr unt
 sare
 piper

Indicații

1

Taiem dovleceii in doua si indepartam mijlocul.

2

Ceapa si rosiile se taie cubulete iar patrunjelul se toaca marunt.

3

Se razaleste cascavalul si telemeaua de vaca .

4

Dupa ce ceapa va fi calita, se adauga rosiile si lasam sa fiarba aprox 5 minute intre timp ce condimentam cu sare si piper.

5

Se adauga amestecul de ou batut, telemeaua si jumatate din cascavalul razalit.

6

Cu amestecul obtinut, se vor umple dovleceii, pe care ii vom pune intr-o tava unsa cu unt.

7

Jumatatea ramasa de cascaval razalit o vom presara deasupra, inainte de a-i pune la cuptor pentru 30 de minute.

Dovlecel umplut cu legume si cascaval