fbpx

Dovlecel umplut cu legume si cascaval

AvatarAutorAdela Ioana
DificultateIntermediar

Un deliciu culinar bun la orice ora din zi...sau din noapte.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 2 dovlecei
 1 ceapa
 5 rosii
 1 legatura patrunjel
 200 g cascaval
 150 g telemea vaca
 1 ou
 20 g unt
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Taiem dovleceii in doua si indepartam mijlocul.

2

Ceapa si rosiile se taie cubulete iar patrunjelul se toaca marunt.

3

Se razaleste cascavalul si telemeaua de vaca .

4

Dupa ce ceapa va fi calita, se adauga rosiile si lasam sa fiarba aprox 5 minute intre timp ce condimentam cu sare si piper.

5

Se adauga amestecul de ou batut, telemeaua si jumatate din cascavalul razalit.

6

Cu amestecul obtinut, se vor umple dovleceii, pe care ii vom pune intr-o tava unsa cu unt.

7

Jumatatea ramasa de cascaval razalit o vom presara deasupra, inainte de a-i pune la cuptor pentru 30 de minute.

Ingrediente

 2 dovlecei
 1 ceapa
 5 rosii
 1 legatura patrunjel
 200 g cascaval
 150 g telemea vaca
 1 ou
 20 g unt
 sare
 piper

Direcții

1

Taiem dovleceii in doua si indepartam mijlocul.

2

Ceapa si rosiile se taie cubulete iar patrunjelul se toaca marunt.

3

Se razaleste cascavalul si telemeaua de vaca .

4

Dupa ce ceapa va fi calita, se adauga rosiile si lasam sa fiarba aprox 5 minute intre timp ce condimentam cu sare si piper.

5

Se adauga amestecul de ou batut, telemeaua si jumatate din cascavalul razalit.

6

Cu amestecul obtinut, se vor umple dovleceii, pe care ii vom pune intr-o tava unsa cu unt.

7

Jumatatea ramasa de cascaval razalit o vom presara deasupra, inainte de a-i pune la cuptor pentru 30 de minute.

Dovlecel umplut cu legume si cascaval