Drob cu legume

Autorpetitecuisine
DificultateIntermediar

Drob fără carne cu soia și legume .

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră 5 minute

Ingrediente:

 200 gr Okara (pulpa de soia care rămâne in urma preparării laptelui de soia)
 5 oua
 3 cartofi cruzi dați pe răzătoare
 2 morcovi cruzi dați pe răzătoare
 2 legături de ceapa verde tocate mărunt
 100 gr orez fiert
 100 gr linte roșie fiarta
 sare și piper
 20 gr fulgi de drojdie
 pesmet
 usturoi

Mod de preparare:

1

In urma prepararii laptelui de soia rezulta o pulpa numita okara care se poate folosi in diverse retete.

2

Okara se adauga intr-un bol incapator.

3

Cartofii si morcovii cruzi se dau pe razatoare si se adauga in bol alatari de okara.

4

Lintea rosie si orezul se fierb impreuna aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert se adauga la restul ingredientelor.

5

Ceapa verde se taie marunt si usturoiul se piseaza si se adauga in bol.

6

Ouale se bat bine si se amesteca cu restul ingredientelor pana ce totul se omogenizeaza bine.

7

Se adauga condimentele (sare si piper), fulgii de drojdie.

8

La final se adauga pesmetul pentru a lega compozitia mai bine.

9

Aluatul se transfera intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se pune la cuptorul preincalzit la 190˚C si se lasa aproximativ 50 minute.

Ingrediente

 200 gr Okara (pulpa de soia care rămâne in urma preparării laptelui de soia)
 5 oua
 3 cartofi cruzi dați pe răzătoare
 2 morcovi cruzi dați pe răzătoare
 2 legături de ceapa verde tocate mărunt
 100 gr orez fiert
 100 gr linte roșie fiarta
 sare și piper
 20 gr fulgi de drojdie
 pesmet
 usturoi

Indicații

1

In urma prepararii laptelui de soia rezulta o pulpa numita okara care se poate folosi in diverse retete.

2

Okara se adauga intr-un bol incapator.

3

Cartofii si morcovii cruzi se dau pe razatoare si se adauga in bol alatari de okara.

4

Lintea rosie si orezul se fierb impreuna aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert se adauga la restul ingredientelor.

5

Ceapa verde se taie marunt si usturoiul se piseaza si se adauga in bol.

6

Ouale se bat bine si se amesteca cu restul ingredientelor pana ce totul se omogenizeaza bine.

7

Se adauga condimentele (sare si piper), fulgii de drojdie.

8

La final se adauga pesmetul pentru a lega compozitia mai bine.

9

Aluatul se transfera intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se pune la cuptorul preincalzit la 190˚C si se lasa aproximativ 50 minute.

Drob cu legume