Drob fără carne cu soia și legume .
Ingrediente:
Mod de preparare:
In urma prepararii laptelui de soia rezulta o pulpa numita okara care se poate folosi in diverse retete.
Okara se adauga intr-un bol incapator.
Cartofii si morcovii cruzi se dau pe razatoare si se adauga in bol alatari de okara.
Lintea rosie si orezul se fierb impreuna aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert se adauga la restul ingredientelor.
Ceapa verde se taie marunt si usturoiul se piseaza si se adauga in bol.
Ouale se bat bine si se amesteca cu restul ingredientelor pana ce totul se omogenizeaza bine.
Se adauga condimentele (sare si piper), fulgii de drojdie.
La final se adauga pesmetul pentru a lega compozitia mai bine.
Aluatul se transfera intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se pune la cuptorul preincalzit la 190˚C si se lasa aproximativ 50 minute.
Ingrediente
Indicații
In urma prepararii laptelui de soia rezulta o pulpa numita okara care se poate folosi in diverse retete.
Okara se adauga intr-un bol incapator.
Cartofii si morcovii cruzi se dau pe razatoare si se adauga in bol alatari de okara.
Lintea rosie si orezul se fierb impreuna aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert se adauga la restul ingredientelor.
Ceapa verde se taie marunt si usturoiul se piseaza si se adauga in bol.
Ouale se bat bine si se amesteca cu restul ingredientelor pana ce totul se omogenizeaza bine.
Se adauga condimentele (sare si piper), fulgii de drojdie.
La final se adauga pesmetul pentru a lega compozitia mai bine.
Aluatul se transfera intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se pune la cuptorul preincalzit la 190˚C si se lasa aproximativ 50 minute.