Reteta clasica de drob de miel.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Organele si capatana de miel se fierb în apa cu un praf de sare.
După ce au fiert organele şi carnea, se dau prina masina de tocat. Ceapa si patrunjelul se curăţă, se spală şi se dau si ele prin masina de tocat.
Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza.
Se adauga cele 8 oua crude (se pot folosi si mai putine oua), sarea si piperul si se amesteca iarasi pana se omogenizeaza tot.
Se pune in tava hartie de copt si se toarna compozitia.
Se mai poate folosi in locul hartiei de copt prapure(membrana care învelește organele interne ale mielului, formată în mare parte din grăsime), care vine pusa in tava, se pune compozitia, iar cu marginile prapurelui se inveleste si partea de sus a drobului.
Eu nu am folosit, deoarece gustul de miel se va simti mai puternic si mie nu imi place, de aceea este optional.
Drobul se baga la cuptorul preincalzit la 170˚C pentru 45-50 minute sau pana cand trece testul scobitorii.
Ingrediente
Indicații
Organele si capatana de miel se fierb în apa cu un praf de sare.
După ce au fiert organele şi carnea, se dau prina masina de tocat. Ceapa si patrunjelul se curăţă, se spală şi se dau si ele prin masina de tocat.
Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza.
Se adauga cele 8 oua crude (se pot folosi si mai putine oua), sarea si piperul si se amesteca iarasi pana se omogenizeaza tot.
Se pune in tava hartie de copt si se toarna compozitia.
Se mai poate folosi in locul hartiei de copt prapure(membrana care învelește organele interne ale mielului, formată în mare parte din grăsime), care vine pusa in tava, se pune compozitia, iar cu marginile prapurelui se inveleste si partea de sus a drobului.
Eu nu am folosit, deoarece gustul de miel se va simti mai puternic si mie nu imi place, de aceea este optional.
Drobul se baga la cuptorul preincalzit la 170˚C pentru 45-50 minute sau pana cand trece testul scobitorii.