Reteta clasica de drob de pui.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala punem la fiert pipotele si inimile cu putina sare pentru 30 de minute sau pana cand se fierb bine.
Luam oala de pe foc, o scurgem si lasam pipotele sa se raceasca.
Intr-o tigaie punem uleiul, ficatul si il calim la foc mic cca. 10 minute.
Scoatem ficatul si il lasam la racit.
In tigaia in care am calit ficatul punem ceapa si o lingurita de sare. In momentul in care ceapa s-a inmuiat adaugam si ceapa verde pentru 2-3 minute. Apoi le scoatem sa se raceasca.
Dupa ce pipotele, inimile si ficatul s-au racit incepem si le taiem marunt.
Intr-un bol mare punem pipotele, inimile, ficatul maruntite, mararul, patrunjelul, cele 4 oua batute, ceapa calita, sare, piper si amestecam foarte bine toata compozitia.
Compozitia o vom pune intr-o tava. Umplem jumatate de tava, punem 3 oua fierte si peste ele punem restul de compozitie.
Se baga la cuptor ptr cca. 35-40 de minute la foc mediu.
Se lasa la racit la temperatura camerei si apoi este numai bun de servit.
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala punem la fiert pipotele si inimile cu putina sare pentru 30 de minute sau pana cand se fierb bine.
Luam oala de pe foc, o scurgem si lasam pipotele sa se raceasca.
Intr-o tigaie punem uleiul, ficatul si il calim la foc mic cca. 10 minute.
Scoatem ficatul si il lasam la racit.
In tigaia in care am calit ficatul punem ceapa si o lingurita de sare. In momentul in care ceapa s-a inmuiat adaugam si ceapa verde pentru 2-3 minute. Apoi le scoatem sa se raceasca.
Dupa ce pipotele, inimile si ficatul s-au racit incepem si le taiem marunt.
Intr-un bol mare punem pipotele, inimile, ficatul maruntite, mararul, patrunjelul, cele 4 oua batute, ceapa calita, sare, piper si amestecam foarte bine toata compozitia.
Compozitia o vom pune intr-o tava. Umplem jumatate de tava, punem 3 oua fierte si peste ele punem restul de compozitie.
Se baga la cuptor ptr cca. 35-40 de minute la foc mediu.
Se lasa la racit la temperatura camerei si apoi este numai bun de servit.