Drob de pui la indemana oricui

Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem la fiert organele in apa rece pentru cca 30 de minute.Intre timp spumam.La fel procedam si cu pulpa de pui pe care o fierbem separat .Dupa ce s-au fiert le lasam la racit. Separat se fierb cele 4 oua pentru a le pune in interiorul drobului.
Tocam verdeata
Cu ajutorul unui robot de bucatarie am tocat marunt ficatul, pipotele si pulpa, peste care am adaugat verdeata, cele 5 oua crude , sare si piper dupa gust.
Am incorporat bine toate ingredientele pana am omogenizat toata compozitia.
Am asezat compozitia in 2 tavi, cu ouale fierte in mijlocul compozitiei, peste care am adaugat un ou batut.
Dam drobul la cuptor pentru 35/40 de minute la 175°.
Scoatem drobul din cuptor si il lasam la racit dupa care il scoatem din tavi.
Pofta buna!
Ingrediente
Direcții
Punem la fiert organele in apa rece pentru cca 30 de minute.Intre timp spumam.La fel procedam si cu pulpa de pui pe care o fierbem separat .Dupa ce s-au fiert le lasam la racit. Separat se fierb cele 4 oua pentru a le pune in interiorul drobului.
Tocam verdeata
Cu ajutorul unui robot de bucatarie am tocat marunt ficatul, pipotele si pulpa, peste care am adaugat verdeata, cele 5 oua crude , sare si piper dupa gust.
Am incorporat bine toate ingredientele pana am omogenizat toata compozitia.
Am asezat compozitia in 2 tavi, cu ouale fierte in mijlocul compozitiei, peste care am adaugat un ou batut.
Dam drobul la cuptor pentru 35/40 de minute la 175°.
Scoatem drobul din cuptor si il lasam la racit dupa care il scoatem din tavi.
Pofta buna!