O variant de drob sanatoasa, aromata si delicioasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am inceput cu lintea pe care am fiert-o pentru 30 de minute, apoi am lasat-o intr-o sita la scurs.
Am spalat, am feliat ciupercile si le-am tras la tigaie pana au ajuns usor caramelizate.
Intr-un blender am maruntit migdalele si le-am lasat acolo pana cand restul ingredientelor au fost gata.
Cartofii dulci i-am feliat subtire si i-am stropit cu ulei de masline. I-am gatit în tigaie, acoperita cu un capac, pentru a se patrunde mai repede. Important este să fie patruns usor cu varful cutitului.
Am adaugat cartofii si ciupercile peste migdale, apoi am adaugat lintea fiarta. Am mixat din nou toate ingredientele,nu foarte mult, nu trebuie sa iasa o pasta.
Am rasturnat amestecul intr-un castron, am adaugat boia, sare și pasta de tomate.
Am adaugat cele 6 oua si am amestecat compozitia cu o spatula.
Am preincalzit cuptorul la 175˚C si am tapetat o tava de chec cu hartie de copt.
Am turnat compoziția în forma pregătită . Pentru o aroma mai intensa am mai presarat putina boia.
Am lasat drobul la cuptor pentru aproximativ 60 de minute!
Ingrediente
Indicații
Am inceput cu lintea pe care am fiert-o pentru 30 de minute, apoi am lasat-o intr-o sita la scurs.
Am spalat, am feliat ciupercile si le-am tras la tigaie pana au ajuns usor caramelizate.
Intr-un blender am maruntit migdalele si le-am lasat acolo pana cand restul ingredientelor au fost gata.
Cartofii dulci i-am feliat subtire si i-am stropit cu ulei de masline. I-am gatit în tigaie, acoperita cu un capac, pentru a se patrunde mai repede. Important este să fie patruns usor cu varful cutitului.
Am adaugat cartofii si ciupercile peste migdale, apoi am adaugat lintea fiarta. Am mixat din nou toate ingredientele,nu foarte mult, nu trebuie sa iasa o pasta.
Am rasturnat amestecul intr-un castron, am adaugat boia, sare și pasta de tomate.
Am adaugat cele 6 oua si am amestecat compozitia cu o spatula.
Am preincalzit cuptorul la 175˚C si am tapetat o tava de chec cu hartie de copt.
Am turnat compoziția în forma pregătită . Pentru o aroma mai intensa am mai presarat putina boia.
Am lasat drobul la cuptor pentru aproximativ 60 de minute!