Cea mai buna dulceata posibila!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cu o seara inainte curatam gogosarii si ardeii iuti de seminte.
Dam ardeii si gogosarii prin robot pana cand ajung la consistenta dorita.
Punem ardeii si gogosarii intr-o oala, adaugam zaharul, amestecam si ii lasam asa peste noapte, zaharul se va topi si impreuna cu ardeii vor crea un sirop.
A doua zi punem ardeii la fiert la foc mic, amestecand ocazional si lasam la foc 20 minute, apoi adaugam otetul.
Amestecam din cand in cand, pana cand vedem ca compozitia s-a legat.
Cat inca e calda dulceata o punem in borcane si o lasam asa, fara sa punem capacul pana se raceste complet.
Ingrediente
Indicații
Cu o seara inainte curatam gogosarii si ardeii iuti de seminte.
Dam ardeii si gogosarii prin robot pana cand ajung la consistenta dorita.
Punem ardeii si gogosarii intr-o oala, adaugam zaharul, amestecam si ii lasam asa peste noapte, zaharul se va topi si impreuna cu ardeii vor crea un sirop.
A doua zi punem ardeii la fiert la foc mic, amestecand ocazional si lasam la foc 20 minute, apoi adaugam otetul.
Amestecam din cand in cand, pana cand vedem ca compozitia s-a legat.
Cat inca e calda dulceata o punem in borcane si o lasam asa, fara sa punem capacul pana se raceste complet.