Un preparat mai rar intalnit, dar daca esti iubitor de ceapa, cu siguranta o vei indragi!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie punem 15 ml de ulei de floarea soarelui si intre timp taiem ceapa julienne. Dupa ce taiem ceapa o punem in tigaie si amestecam.
Adaugam sarea si piperul, amestecam.
In momentul in care ceapa se inmoaie adaugam 25 de ml de ulei si apoi mai amestecam cateva minute.
Adaugam zaharul brun si amestecam pana cand acesta se topeste.
Adaugam otetul balsamic, amestecam 2 minute.
Adaugam vinul rosu si mai lasam la fiert 5 minute, amestecam pana cand compozitia noastra se mai ingroasa.
Sa o savurati cu placere! Merge foarte bine in preparate sau servita cu friptura!
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie punem 15 ml de ulei de floarea soarelui si intre timp taiem ceapa julienne. Dupa ce taiem ceapa o punem in tigaie si amestecam.
Adaugam sarea si piperul, amestecam.
In momentul in care ceapa se inmoaie adaugam 25 de ml de ulei si apoi mai amestecam cateva minute.
Adaugam zaharul brun si amestecam pana cand acesta se topeste.
Adaugam otetul balsamic, amestecam 2 minute.
Adaugam vinul rosu si mai lasam la fiert 5 minute, amestecam pana cand compozitia noastra se mai ingroasa.
Sa o savurati cu placere! Merge foarte bine in preparate sau servita cu friptura!