Cine nu iubește în ecler clasic și rapid?
Am venit cu soluția.
Sper că înțelegeți instrucțiunile.
Spor la gătit și va aștept cu recenzii!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o oală cu fund dublu se adauga ouăle și zahărul si se freacă până devin mai albe și zahărul s-a topit.
Se adaugă lapte/faina intercalat, amestecând cu telul ca să nu se facă cocoloașe.
Se pune la foc mediu, amestecând continuu!!
Când începe să se îngroașe adăugați esența.
Când devine o compoziție omogenă, opriți focul și lăsați-o la răcit.
Preincalziti cuptorul la 200° C!
Apa și uleiul se pun într-o oala la fiert. Se adaugă faina și se amestecă bine până se încorporează. Se ia de pe foc și treptat se adaugă ou după ou.
Compoziția se pune într-o pungă căreia i se taie colțul. Se pune pe tavă foaie de copt și se formează eclere, destul de grosuțe și lungi (ele cresc doar în înălțime).
Se pun la cuptor pentru 25-30 de minute la 200° C . Verificați din când în când, depinde de cuptor.
Cojile se taie și se umple cu cremă.
Pentru un aspect mai plăcut puteți pune la abur ciocolată, unt și puțină apă pentru glazura clasică.
Ingrediente
Indicații
Într-o oală cu fund dublu se adauga ouăle și zahărul si se freacă până devin mai albe și zahărul s-a topit.
Se adaugă lapte/faina intercalat, amestecând cu telul ca să nu se facă cocoloașe.
Se pune la foc mediu, amestecând continuu!!
Când începe să se îngroașe adăugați esența.
Când devine o compoziție omogenă, opriți focul și lăsați-o la răcit.
Preincalziti cuptorul la 200° C!
Apa și uleiul se pun într-o oala la fiert. Se adaugă faina și se amestecă bine până se încorporează. Se ia de pe foc și treptat se adaugă ou după ou.
Compoziția se pune într-o pungă căreia i se taie colțul. Se pune pe tavă foaie de copt și se formează eclere, destul de grosuțe și lungi (ele cresc doar în înălțime).
Se pun la cuptor pentru 25-30 de minute la 200° C . Verificați din când în când, depinde de cuptor.
Cojile se taie și se umple cu cremă.
Pentru un aspect mai plăcut puteți pune la abur ciocolată, unt și puțină apă pentru glazura clasică.