Cea mai buna reteta de fasole, este de la tatal meu!
Mama fiind bucatareasa, fasolea asta o face mai buna tata decat mama, atat de buna este ! 🙂
Se poate face si fara carne, iese la fel de gustoasa!
Merita incercata!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fasolea a stat la inmuiat aprox. 2 ore.
Am pus fasolea la fiert intr-o oala cu ciolanul, morcovul razuit si jumatate de ceapa maruntita.
Adaugam sare,tarhon , fiecare dupa gust.
Cand fasolea este fiarta, intr-o oala punem putin ulei,cealalta jumatate de ceapa maruntita cu sucul de rosii pentru a face prajeala.
Amestecam continuu pentru a nu se arde ceapa si asteptam sa se caleasca.
Adaugam fasolea cu o paleta (ca sa o scurgem putin) peste prajeala.
Zeama ramasa (unde a fiert fasolea) o adaugam peste fasole si prajeala, punem si patrunjelul si mai lasam sa fiarba aprox.10-15 min.
Ingrediente
Indicații
Fasolea a stat la inmuiat aprox. 2 ore.
Am pus fasolea la fiert intr-o oala cu ciolanul, morcovul razuit si jumatate de ceapa maruntita.
Adaugam sare,tarhon , fiecare dupa gust.
Cand fasolea este fiarta, intr-o oala punem putin ulei,cealalta jumatate de ceapa maruntita cu sucul de rosii pentru a face prajeala.
Amestecam continuu pentru a nu se arde ceapa si asteptam sa se caleasca.
Adaugam fasolea cu o paleta (ca sa o scurgem putin) peste prajeala.
Zeama ramasa (unde a fiert fasolea) o adaugam peste fasole si prajeala, punem si patrunjelul si mai lasam sa fiarba aprox.10-15 min.