Fasole făcăluită

AutorAlinPriceputu
DificultateÎncepător

Rețetă delicioasă pentru zilele de post, și nu numai 🙂

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 300 gr fasole
 4 căței de usturoi
 1 morcov
 1 ceapă mică
 1 cubuleț de țelină
 1 linguriță cimbru
 1 linguriță boia afumată
 2 linguri ulei de măsline
 sare, piper

Mod de preparare:

1

Se lasă fasolea la înmuiat 24 de ore.

2

Se fierb legumele împreună cu cimbrul, sare și piper după gust, pana cand sunt moi si fragede.

3

Legumele fierte se pun în vasul unui blender împreună cu un polonic din zeama în care au fiert și se mixează până la omogenizare.

Se potrivește de sare și piper.

4

Ceapa tăiată julien o călim în uleiul de măsline după care adăugăm boiaua.

5

Poftă bună!

Ingrediente

 300 gr fasole
 4 căței de usturoi
 1 morcov
 1 ceapă mică
 1 cubuleț de țelină
 1 linguriță cimbru
 1 linguriță boia afumată
 2 linguri ulei de măsline
 sare, piper

Indicații

1

Se lasă fasolea la înmuiat 24 de ore.

2

Se fierb legumele împreună cu cimbrul, sare și piper după gust, pana cand sunt moi si fragede.

3

Legumele fierte se pun în vasul unui blender împreună cu un polonic din zeama în care au fiert și se mixează până la omogenizare.

Se potrivește de sare și piper.

4

Ceapa tăiată julien o călim în uleiul de măsline după care adăugăm boiaua.

5

Poftă bună!

Fasole făcăluită