O reteta delicioasa, gustoasa si foarte usor de pregatit!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie carnea si se condimenteaza cu sare, piper, ierburi aromatice, usturoi si boia.
Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline, putina apa, pieptul de pui si acoperim tigaia. Gatim carnea 15-20 de minute sau pana scade apa si se rumeneste putin.
Se adauga fasolea verde, se acopera din nou si se mai lasa la gatit aproximativ 10 minute
Apoi le amestecam si adaugam susanul.
Ingrediente
Indicații
Se taie carnea si se condimenteaza cu sare, piper, ierburi aromatice, usturoi si boia.
Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline, putina apa, pieptul de pui si acoperim tigaia. Gatim carnea 15-20 de minute sau pana scade apa si se rumeneste putin.
Se adauga fasolea verde, se acopera din nou si se mai lasa la gatit aproximativ 10 minute
Apoi le amestecam si adaugam susanul.