O idee de cina rapida și sănătoasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Începem prin a încinge cuptorul la 180°C.
Spălăm apoi legumele și le tăiem. Le asezonam cu ulei de măsline, sare, piper, oregano și amestecam bine ca să se întrepătrunda aromele (atenție la cantitatea de sare deoarece și branza este sărată!)
Într-o tigaie de fonta unsa cu o picatura de ulei așezăm în centru bucata de branza feta stropita cu câteva picături de ulei de măsline și puțin oregano.
Pe lângă bucata de branza așezăm legumele, adăugăm usturoiul și băgăm la cuptorul încins pentru 20 minute.
Se servește calda, cu frunze proaspete de busuioc tăiate și presărate deasupra și cu pâine coapta unsa cu usturoi. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Începem prin a încinge cuptorul la 180°C.
Spălăm apoi legumele și le tăiem. Le asezonam cu ulei de măsline, sare, piper, oregano și amestecam bine ca să se întrepătrunda aromele (atenție la cantitatea de sare deoarece și branza este sărată!)
Într-o tigaie de fonta unsa cu o picatura de ulei așezăm în centru bucata de branza feta stropita cu câteva picături de ulei de măsline și puțin oregano.
Pe lângă bucata de branza așezăm legumele, adăugăm usturoiul și băgăm la cuptorul încins pentru 20 minute.
Se servește calda, cu frunze proaspete de busuioc tăiate și presărate deasupra și cu pâine coapta unsa cu usturoi. Pofta buna!