fbpx

Feta la cuptor

Autorandreea_is_cooking
DificultateÎncepător

O idee de cina rapida și sănătoasă.

ShareSalvează
Produce2 PorțiiTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 250 g Branza feta
 2 Rosii
 1 Ceapa alba/rosie
 1 Ardei kapia
 Masline
 5 catei de Usturoi
 Ulei de masline
 Oregano
 Sare
 Piper

Mod de preparare:

1

Începem prin a încinge cuptorul la 180°C.

Spălăm apoi legumele și le tăiem. Le asezonam cu ulei de măsline, sare, piper, oregano și amestecam bine ca să se întrepătrunda aromele (atenție la cantitatea de sare deoarece și branza este sărată!)

2

Într-o tigaie de fonta unsa cu o picatura de ulei așezăm în centru bucata de branza feta stropita cu câteva picături de ulei de măsline și puțin oregano.

3

Pe lângă bucata de branza așezăm legumele, adăugăm usturoiul și băgăm la cuptorul încins pentru 20 minute.

4

Se servește calda, cu frunze proaspete de busuioc tăiate și presărate deasupra și cu pâine coapta unsa cu usturoi. Pofta buna!

Ingrediente

 250 g Branza feta
 2 Rosii
 1 Ceapa alba/rosie
 1 Ardei kapia
 Masline
 5 catei de Usturoi
 Ulei de masline
 Oregano
 Sare
 Piper

Direcții

1

Începem prin a încinge cuptorul la 180°C.

Spălăm apoi legumele și le tăiem. Le asezonam cu ulei de măsline, sare, piper, oregano și amestecam bine ca să se întrepătrunda aromele (atenție la cantitatea de sare deoarece și branza este sărată!)

2

Într-o tigaie de fonta unsa cu o picatura de ulei așezăm în centru bucata de branza feta stropita cu câteva picături de ulei de măsline și puțin oregano.

3

Pe lângă bucata de branza așezăm legumele, adăugăm usturoiul și băgăm la cuptorul încins pentru 20 minute.

4

Se servește calda, cu frunze proaspete de busuioc tăiate și presărate deasupra și cu pâine coapta unsa cu usturoi. Pofta buna!

Feta la cuptor