Un preparat rapid, usor dar de impact, perfecta atunci cand vrei sa impresionezi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbe mazarea (proaspata sau congelata).
Soteaza salota si usturoiul tocate marunt.
Adauga intr-un blender mazarea fiarta, salota si usturoiul calite.
Incepe sa mixezi,piureul se va forma rapid, vei adauga gradual supa de legume(facuta din cub sau cumparata din comert), iar acesta va oferi un gust si o textura fina.
Asezoneaza piureul cu sare si piper
Fierbe morcovul.
Toca-l marunt si adauga-l in blender.
Incepe sa mixezi si vei observa cum se formeaza un piure, adauga untul si smantana lichida.
Asezoneaza cu sare si piper.
Asezoneaza dorada.
Pe un gratar incins cu putin ulei de masline, prajesti fileurile 2-3 minute pe fiecare parte.
Pe acelasi gratar poti pune si rosia si bucata de fenicul, se vor face in 1-2 minute.
Serveste pestele pe un pat din cele 2 piureuri, alaturi de rosie si fenicul.
Ingrediente
Indicații
Fierbe mazarea (proaspata sau congelata).
Soteaza salota si usturoiul tocate marunt.
Adauga intr-un blender mazarea fiarta, salota si usturoiul calite.
Incepe sa mixezi,piureul se va forma rapid, vei adauga gradual supa de legume(facuta din cub sau cumparata din comert), iar acesta va oferi un gust si o textura fina.
Asezoneaza piureul cu sare si piper
Fierbe morcovul.
Toca-l marunt si adauga-l in blender.
Incepe sa mixezi si vei observa cum se formeaza un piure, adauga untul si smantana lichida.
Asezoneaza cu sare si piper.
Asezoneaza dorada.
Pe un gratar incins cu putin ulei de masline, prajesti fileurile 2-3 minute pe fiecare parte.
Pe acelasi gratar poti pune si rosia si bucata de fenicul, se vor face in 1-2 minute.
Serveste pestele pe un pat din cele 2 piureuri, alaturi de rosie si fenicul.