File de dorada cu piure de mazare si de morcovi

AutorRuxfoodie
DificultateÎncepător

Un preparat rapid, usor dar de impact, perfecta atunci cand vrei sa impresionezi.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 2 Fileuri de dorada
 100 gr Mazare
 100 gr Morcovi
  mg Supa de legume
 100 ml Smantana lichida
 1 Salota(sau ceapa rosie )
 1 Felie fenicul
 1 Rosie
 1 catel de usturoi
 Sare
 Piper
 3 tbsp Unt

Mod de preparare:

Pentru piureul de mazare
1

Fierbe mazarea (proaspata sau congelata).

2

Soteaza salota si usturoiul tocate marunt.

3

Adauga intr-un blender mazarea fiarta, salota si usturoiul calite.

4

Incepe sa mixezi,piureul se va forma rapid, vei adauga gradual supa de legume(facuta din cub sau cumparata din comert), iar acesta va oferi un gust si o textura fina.

5

Asezoneaza piureul cu sare si piper

Pentru piureul de morcovi
6

Fierbe morcovul.

7

Toca-l marunt si adauga-l in blender.

8

Incepe sa mixezi si vei observa cum se formeaza un piure, adauga untul si smantana lichida.

9

Asezoneaza cu sare si piper.

Fileurile
10

Asezoneaza dorada.

11

Pe un gratar incins cu putin ulei de masline, prajesti fileurile 2-3 minute pe fiecare parte.

12

Pe acelasi gratar poti pune si rosia si bucata de fenicul, se vor face in 1-2 minute.

13

Serveste pestele pe un pat din cele 2 piureuri, alaturi de rosie si fenicul.

Ingrediente

 2 Fileuri de dorada
 100 gr Mazare
 100 gr Morcovi
  mg Supa de legume
 100 ml Smantana lichida
 1 Salota(sau ceapa rosie )
 1 Felie fenicul
 1 Rosie
 1 catel de usturoi
 Sare
 Piper
 3 tbsp Unt

Indicații

Pentru piureul de mazare
1

Fierbe mazarea (proaspata sau congelata).

2

Soteaza salota si usturoiul tocate marunt.

3

Adauga intr-un blender mazarea fiarta, salota si usturoiul calite.

4

Incepe sa mixezi,piureul se va forma rapid, vei adauga gradual supa de legume(facuta din cub sau cumparata din comert), iar acesta va oferi un gust si o textura fina.

5

Asezoneaza piureul cu sare si piper

Pentru piureul de morcovi
6

Fierbe morcovul.

7

Toca-l marunt si adauga-l in blender.

8

Incepe sa mixezi si vei observa cum se formeaza un piure, adauga untul si smantana lichida.

9

Asezoneaza cu sare si piper.

Fileurile
10

Asezoneaza dorada.

11

Pe un gratar incins cu putin ulei de masline, prajesti fileurile 2-3 minute pe fiecare parte.

12

Pe acelasi gratar poti pune si rosia si bucata de fenicul, se vor face in 1-2 minute.

13

Serveste pestele pe un pat din cele 2 piureuri, alaturi de rosie si fenicul.

File de dorada cu piure de mazare si de morcovi