Peștele este un aliment sănătos care ar trebui inclus in meniu măcar odată pe săptămână. Desi poate nu e un aliment pe placul tuturor, cu siguranță șalăul de Nil marinat vă va încânta papilele gustative. Această rețetă este una simplă și foarte gustoasă. Odată încercată, poate vă va convinge să introduceți peștele în meniul săptămânal.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se stoarce zeama de la lămâi și se amestecă cu uleiul de măsline, usturoiul pisat, busuioc și oregano.
Peștele se condimentează cu sare și piper și se adaugă peste marinadă pentru minim 2 ore.
După cele 2 ore, peștele se pune la cuptor la 200°, într-o tavă acoperita cu folie de aluminiu timp de 20 de minute. După cele 20 de minute, se ia folia de aluminiu și se mai lasă peștele la cuptor pentru inca 10-15 minute. Se servește alaturi de o salată.
Ingrediente
Indicații
Se stoarce zeama de la lămâi și se amestecă cu uleiul de măsline, usturoiul pisat, busuioc și oregano.
Peștele se condimentează cu sare și piper și se adaugă peste marinadă pentru minim 2 ore.
După cele 2 ore, peștele se pune la cuptor la 200°, într-o tavă acoperita cu folie de aluminiu timp de 20 de minute. După cele 20 de minute, se ia folia de aluminiu și se mai lasă peștele la cuptor pentru inca 10-15 minute. Se servește alaturi de o salată.