Un peste delicios alb , intr-un aluat pufos servit cu cartofi super crocanti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se condimenteaza file-urile de peste cu sare si piper si feliaza cartofii in bucati mari.
Intr-un bol pregatim aluatul:incepe prin a amesteca faina cu ouale, pe urma adauga si cana de bere pana se formeaza un aluat cu o consistenta asemanatoare cu cea de iaurt, condimenteaza si adauga si sucul de lamaie.
Pre-incalzeste fripteuza la 200 de grade.
Trece pe rand cate un file in aluat pana este acoperit in intregime, pune-l incet in uleiul incins,in 5-6 minute va capata o culoare aurie ceea ce inseamna ca este facut.
Dupa ce s-a u facut fileurile poti parji si cartofii cu aceeasi metoda. (Sau in cuptor).
Serveste cu suc de lamaie si mujdei.
Ingrediente
Indicații
Se condimenteaza file-urile de peste cu sare si piper si feliaza cartofii in bucati mari.
Intr-un bol pregatim aluatul:incepe prin a amesteca faina cu ouale, pe urma adauga si cana de bere pana se formeaza un aluat cu o consistenta asemanatoare cu cea de iaurt, condimenteaza si adauga si sucul de lamaie.
Pre-incalzeste fripteuza la 200 de grade.
Trece pe rand cate un file in aluat pana este acoperit in intregime, pune-l incet in uleiul incins,in 5-6 minute va capata o culoare aurie ceea ce inseamna ca este facut.
Dupa ce s-a u facut fileurile poti parji si cartofii cu aceeasi metoda. (Sau in cuptor).
Serveste cu suc de lamaie si mujdei.