Micul dejun nu trebuie sa fie plictisitor, asa ca va propun aceste painici plate doar cu 2 ingrediente. Avantajul lor este ca se vor prepara foarte repede. Pofta buna!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu sarea si praful de copt si apoi se adauga iaurtul si se amesteca bine pana se formeaza un aluat.
Impartim aluatul in 8 portii si formam din fiecare care o biluta si o lasam 5 minute sa se odihneasca
Se pune putina faina pe blatul de lucru si se intinde aluatul cu ajutorul unui sucitor, aluatul sa fie cat mai subtire intins.
Se pune putin ulei in tigaie, cand tigaia devine foarte fierbinte se pune aluatul cate 40-60 secunde pe fiecare parte.
Se servesc cu iaurt rece deasupra, praz proaspat si ou prajit.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca faina cu sarea si praful de copt si apoi se adauga iaurtul si se amesteca bine pana se formeaza un aluat.
Impartim aluatul in 8 portii si formam din fiecare care o biluta si o lasam 5 minute sa se odihneasca
Se pune putina faina pe blatul de lucru si se intinde aluatul cu ajutorul unui sucitor, aluatul sa fie cat mai subtire intins.
Se pune putin ulei in tigaie, cand tigaia devine foarte fierbinte se pune aluatul cate 40-60 secunde pe fiecare parte.
Se servesc cu iaurt rece deasupra, praz proaspat si ou prajit.