O reteta care pare dificila, insa finalul e suuper gustos!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam bine toate ingredientele si formam o coca moale, nelipicioasa, pe care o lasam peste noapte, la temperatura camerei(trebuie sa stea 12 ore ).
A doua zi ungem o tava cu 2 linguri de ulei de masline si punem aluatul in tava. Punem 1 lingura de masline si intindem bine aluatul. Il lasam acoperit 30 de minute. Dupa 30 de minute facem un amestec de 3 g fulgi de sare si 40 ml apa. Facem niste gauri in aluat cu ajutorul degetelor si apoi turnam amestecul peste si il lasam la odihnit inca 45 de minute.
Incalzim cuptorul la 235 de grade. Dupa ce expira cele 45 de minute, presuram fulgi de sare si dam la cuptor pentru 25 de minute. Dupe ce e gata, mai adaugam 2 linguri de ulei de masline si o lasam 5 minute sa se racoreasca.
Spor la gatit si pofta buna! 🙂
Ingrediente
Indicații
Amestecam bine toate ingredientele si formam o coca moale, nelipicioasa, pe care o lasam peste noapte, la temperatura camerei(trebuie sa stea 12 ore ).
A doua zi ungem o tava cu 2 linguri de ulei de masline si punem aluatul in tava. Punem 1 lingura de masline si intindem bine aluatul. Il lasam acoperit 30 de minute. Dupa 30 de minute facem un amestec de 3 g fulgi de sare si 40 ml apa. Facem niste gauri in aluat cu ajutorul degetelor si apoi turnam amestecul peste si il lasam la odihnit inca 45 de minute.
Incalzim cuptorul la 235 de grade. Dupa ce expira cele 45 de minute, presuram fulgi de sare si dam la cuptor pentru 25 de minute. Dupe ce e gata, mai adaugam 2 linguri de ulei de masline si o lasam 5 minute sa se racoreasca.
Spor la gatit si pofta buna! 🙂