Sunteți iubitori de cocos? Această rețetă atât de simplă o să vă încânte maxim!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregătim o tavă pătrată, nu foarte mare. Decupăm foile de napolitană după forma tăvii, dacă este necesar. Avem nevoie de 3 foi egale. Punem în tavă folie alimentară sau foaie de copt.
Amestecăm laptele praf și nuca de cocos. Punem apa, untul și zahărul într-un vas pe foc până când untul se topește. Când untul s-a topit, adăugăm extractul de lămâie și amestecul de lapte praf cu cocos. Amestecăm foarte bine .
Punem o foaie de napolitană apoi un strat de cremă, din nou o foaie de napolitană și cremă și la final încă o foaie de napolitană. Peste prăjitură punem hârtie de copt și așezăm o greutate ( un vas mai greu sau câteva farfurii) și lăsăm prăjitură la rece 1-2 ore.
Ingrediente
Indicații
Pregătim o tavă pătrată, nu foarte mare. Decupăm foile de napolitană după forma tăvii, dacă este necesar. Avem nevoie de 3 foi egale. Punem în tavă folie alimentară sau foaie de copt.
Amestecăm laptele praf și nuca de cocos. Punem apa, untul și zahărul într-un vas pe foc până când untul se topește. Când untul s-a topit, adăugăm extractul de lămâie și amestecul de lapte praf cu cocos. Amestecăm foarte bine .
Punem o foaie de napolitană apoi un strat de cremă, din nou o foaie de napolitană și cremă și la final încă o foaie de napolitană. Peste prăjitură punem hârtie de copt și așezăm o greutate ( un vas mai greu sau câteva farfurii) și lăsăm prăjitură la rece 1-2 ore.