Foi de napolitană cu cremă de cocos este un desert ușor și simplu de pregătit, mai ales că nu necesită coacere.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Apa, zahărul și untul le pui într-un vas pe foc, până se topește untul. Imediat, încorporezi laptele praf, amestecat în prealabil cu nuca de cocos. Amesteci foarte bine, pentru a nu face cocoloașe.
Întinzi crema repede pe foi, cât este caldă încă. Suprapui foile umplute și le dai la rece, cu o greutate așezată deasupra, până se pătrund și se întărește crema. După câteva ore, poți tăia prăjitura după preferință.
Ingrediente
Indicații
Apa, zahărul și untul le pui într-un vas pe foc, până se topește untul. Imediat, încorporezi laptele praf, amestecat în prealabil cu nuca de cocos. Amesteci foarte bine, pentru a nu face cocoloașe.
Întinzi crema repede pe foi, cât este caldă încă. Suprapui foile umplute și le dai la rece, cu o greutate așezată deasupra, până se pătrund și se întărește crema. După câteva ore, poți tăia prăjitura după preferință.