Foi de napolitană cu cremă de nucă de cocos

AutorNina
DificultateÎncepător

Foi de napolitană cu cremă de cocos este un desert ușor și simplu de pregătit, mai ales că nu necesită coacere.

ShareSave
Randamente15 porțiiTimp de pregătire40 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 1 baton foi de napolitană
 300 gr lapte praf
 250-300 g zahăr
 100 ml apă
 300 gr nucă de cocos
 1 baton unt

Mod de preparare:

1

Apa, zahărul și untul le pui într-un vas pe foc, până se topește untul. Imediat, încorporezi laptele praf, amestecat în prealabil cu nuca de cocos. Amesteci foarte bine, pentru a nu face cocoloașe.

2

Întinzi crema repede pe foi, cât este caldă încă. Suprapui foile umplute și le dai la rece, cu o greutate așezată deasupra, până se pătrund și se întărește crema. După câteva ore, poți tăia prăjitura după preferință.

Ingrediente

 1 baton foi de napolitană
 300 gr lapte praf
 250-300 g zahăr
 100 ml apă
 300 gr nucă de cocos
 1 baton unt

Indicații

1

Apa, zahărul și untul le pui într-un vas pe foc, până se topește untul. Imediat, încorporezi laptele praf, amestecat în prealabil cu nuca de cocos. Amesteci foarte bine, pentru a nu face cocoloașe.

2

Întinzi crema repede pe foi, cât este caldă încă. Suprapui foile umplute și le dai la rece, cu o greutate așezată deasupra, până se pătrund și se întărește crema. După câteva ore, poți tăia prăjitura după preferință.

Note

Foi de napolitană cu cremă de nucă de cocos