Un desert pe cat de rapid, pe atat de gustos
Foietaje cu crema de branza si piersici
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cu o forma de inox am decupat patratele din aluatul foietaj .
Crema de branza am amestecat-o cu 2 lingurite de zahar pudra si am pus-o deoparte.
Piersicile le-am feliat in felii subtiri si le-am lasat pe un servetel sa se scurga.
Peste foietaj am pus crema de branza si cate 4-5 felii de piersici, iar marginile le-am uns cu unt topit si am presarat fulgi de migdale.
Foietajele au mers la cuptor pentru 20 de minute.
La final am ornat cu zahar pudra.
Ingrediente
Indicații
Cu o forma de inox am decupat patratele din aluatul foietaj .
Crema de branza am amestecat-o cu 2 lingurite de zahar pudra si am pus-o deoparte.
Piersicile le-am feliat in felii subtiri si le-am lasat pe un servetel sa se scurga.
Peste foietaj am pus crema de branza si cate 4-5 felii de piersici, iar marginile le-am uns cu unt topit si am presarat fulgi de migdale.
Foietajele au mers la cuptor pentru 20 de minute.
La final am ornat cu zahar pudra.