fbpx

Foietaj cu piersici si crema de branza

AvatarAutorRamona Danescu
DificultateÎncepător

Un desert pe cat de rapid, pe atat de gustos

Foietaje cu crema de branza si piersici

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 1 pachet aluat foietaj
 100 g crema branza
 2 linguriță(e) zahar pudra
 6 bucati piersici din compot
 30 g unt topit
 10 g migdale
 10 g zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare:

1

Cu o forma de inox am decupat patratele din aluatul foietaj .

2

Crema de branza am amestecat-o cu 2 lingurite de zahar pudra si am pus-o deoparte.

3

Piersicile le-am feliat in felii subtiri si le-am lasat pe un servetel sa se scurga.

4

Peste foietaj am pus crema de branza si cate 4-5 felii de piersici, iar marginile le-am uns cu unt topit si am presarat fulgi de migdale.

5

Foietajele au mers la cuptor pentru 20 de minute.
La final am ornat cu zahar pudra.

Ingrediente

 1 pachet aluat foietaj
 100 g crema branza
 2 linguriță(e) zahar pudra
 6 bucati piersici din compot
 30 g unt topit
 10 g migdale
 10 g zahar pudra pentru ornat

Direcții

1

Cu o forma de inox am decupat patratele din aluatul foietaj .

2

Crema de branza am amestecat-o cu 2 lingurite de zahar pudra si am pus-o deoparte.

3

Piersicile le-am feliat in felii subtiri si le-am lasat pe un servetel sa se scurga.

4

Peste foietaj am pus crema de branza si cate 4-5 felii de piersici, iar marginile le-am uns cu unt topit si am presarat fulgi de migdale.

5

Foietajele au mers la cuptor pentru 20 de minute.
La final am ornat cu zahar pudra.

Foietaj cu piersici si crema de branza