O reteta vegana, simpla si foarte gustoasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem ciupercile la călit în ulei de măsline,timp de 10 minute, la foc mediu.
După ce s-au călit, adăugăm sarea, piperul, 3 căței de usturoi tăiat mărunt, pătrunjelul și 250 g de spanac și călim pentru încă 3-5 minute.
Tăiem aluatul de foietaj în forme pătrate egale și le așezăm pe o tavă cu folie pentru gătit; acestea se ung în mijloc cu cremă de branză din caju natur, după care adăugăm peste fiecare o lingură de ciuperci.
Presărăm drojdia inactivă și ricotta marmotta peste ciuperci, iar pe marginea aluatului se asezonează cu semințe de susan.
Lăsăm la cuptor pentru 15-20, la temperatură de 190 grade sau, mai bine zis, până aluatul devine ușor aurit.
Se servește cu salată de spanac, asezonată cu o vinegretă din 1 lingură oțet balsamic, 1 lingură ulei de măsline, 2 căței usturoi, sare și piper după gust.
Ingrediente
Indicații
Punem ciupercile la călit în ulei de măsline,timp de 10 minute, la foc mediu.
După ce s-au călit, adăugăm sarea, piperul, 3 căței de usturoi tăiat mărunt, pătrunjelul și 250 g de spanac și călim pentru încă 3-5 minute.
Tăiem aluatul de foietaj în forme pătrate egale și le așezăm pe o tavă cu folie pentru gătit; acestea se ung în mijloc cu cremă de branză din caju natur, după care adăugăm peste fiecare o lingură de ciuperci.
Presărăm drojdia inactivă și ricotta marmotta peste ciuperci, iar pe marginea aluatului se asezonează cu semințe de susan.
Lăsăm la cuptor pentru 15-20, la temperatură de 190 grade sau, mai bine zis, până aluatul devine ușor aurit.
Se servește cu salată de spanac, asezonată cu o vinegretă din 1 lingură oțet balsamic, 1 lingură ulei de măsline, 2 căței usturoi, sare și piper după gust.