O friptura de miel delicioasa, care pica singura de pe os.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala bine carnea de miel si se aseaza intr-un bol incapator.
Se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru friptura de miel si se amesteca.
Se pun 6 catei de usturoi taiati in jumatate si frunze de dafin.
Se toarna peste carne un litru de vin alb si se lasa de pe o zi pe alta in frigider.
Se aseaza carnea de miel intr-o tava, se pune si usturoiul folosit la marinada, putin ulei, 2 crengute de cimbru si vinul rosu.
Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor timp de 2 ore la 200-210˚C.
Cand mai sunt 30 de minute din timpul de gatit, se scade temperatura la 180˚C si se ia folia de aluminiu jos.
Ingrediente
Indicații
Se spala bine carnea de miel si se aseaza intr-un bol incapator.
Se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru friptura de miel si se amesteca.
Se pun 6 catei de usturoi taiati in jumatate si frunze de dafin.
Se toarna peste carne un litru de vin alb si se lasa de pe o zi pe alta in frigider.
Se aseaza carnea de miel intr-o tava, se pune si usturoiul folosit la marinada, putin ulei, 2 crengute de cimbru si vinul rosu.
Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor timp de 2 ore la 200-210˚C.
Cand mai sunt 30 de minute din timpul de gatit, se scade temperatura la 180˚C si se ia folia de aluminiu jos.