Ne-am trezit de dimineață cu chef de treabă și nu prea, așa că i-am dat de lucru ajutorului de nădejde, slowcooker-ul.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am masat bine carnea de vită cu ulei de măsline, cimbru, piper și i-am făcut câteva buzunare în care am introdus cățeii de usturoi.
Am făcut un pat de legume în vasul de la slow cooker (din felii de sfeclă, de cartof și ceapă roșie), am pus carnea deasupra și am turnat o ceașcă de apă.
Am uitat de ele vreo 5 ore (pe funcția high – iese o carne de se topește în gură). Se poate face și în cuptor mai repede, dar astfel nu necesită supraveghere, iar savoarea și textura cărnii și legumelor sunt de neegalat.
După un somn binemeritat, prânzul era deja gata și aștepta cald să-l servim, dar cum la preparare nu am făcut mare lucru am zis măcar plating-ul să fie pe măsura gustului.
Am scos câteva bucățele de sfeclă și o bucată de cartof și le-am mixat cu blender-ul, împreună cu puțin unt și vreo 2 linguri din zeama de la friptură. Să vă mai spun că farfuria s-a golit în 2 timpi și 3 mișcări?
Ingrediente
Indicații
Am masat bine carnea de vită cu ulei de măsline, cimbru, piper și i-am făcut câteva buzunare în care am introdus cățeii de usturoi.
Am făcut un pat de legume în vasul de la slow cooker (din felii de sfeclă, de cartof și ceapă roșie), am pus carnea deasupra și am turnat o ceașcă de apă.
Am uitat de ele vreo 5 ore (pe funcția high – iese o carne de se topește în gură). Se poate face și în cuptor mai repede, dar astfel nu necesită supraveghere, iar savoarea și textura cărnii și legumelor sunt de neegalat.
După un somn binemeritat, prânzul era deja gata și aștepta cald să-l servim, dar cum la preparare nu am făcut mare lucru am zis măcar plating-ul să fie pe măsura gustului.
Am scos câteva bucățele de sfeclă și o bucată de cartof și le-am mixat cu blender-ul, împreună cu puțin unt și vreo 2 linguri din zeama de la friptură. Să vă mai spun că farfuria s-a golit în 2 timpi și 3 mișcări?