O idee perfecta de mic dejun tarziu sau brunch
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatati si taiati felii cartoful, apoi prajiti-l intr-o tigaie.
Intr-un bol, bateti bine ouale impreuna cu branza pufoasa.
Condimentati.
Intr-o tigaie, adaugati un strop de ulei si rumeniti timp de 4-5 minute sparanghelul.
Apoi rumeniti si baconul.
Intr-un vas de copt, adaugati o lingurita de ulei de masline si intindeti bine peste tot cu o pensula.
Adaugati cartofii, baconul si ouale batute.
La cuptor pana se coaguleaza bine ouale, cca 25 min.
Spre final, in ultimele 3 minute, adaugati si firele de sparanghel.
Serviti cu susan si marar deasupra.
Ingrediente
Indicații
Curatati si taiati felii cartoful, apoi prajiti-l intr-o tigaie.
Intr-un bol, bateti bine ouale impreuna cu branza pufoasa.
Condimentati.
Intr-o tigaie, adaugati un strop de ulei si rumeniti timp de 4-5 minute sparanghelul.
Apoi rumeniti si baconul.
Intr-un vas de copt, adaugati o lingurita de ulei de masline si intindeti bine peste tot cu o pensula.
Adaugati cartofii, baconul si ouale batute.
La cuptor pana se coaguleaza bine ouale, cca 25 min.
Spre final, in ultimele 3 minute, adaugati si firele de sparanghel.
Serviti cu susan si marar deasupra.