Frittata cu ciuperci si praz

AutorCimbrisor
DificultateÎncepător

Perfecta pe pentru orice moment al zilei, frittata poate fi servita atat calda cat si rece.
De asemenea aceasta reteta este potrivita pentru dietele ketoenice sau low carb.

ShareSave
Randamente4 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 1 buc Praz
 1 tbsp Ulei masline
 400 gr Ciuperci
 4 Smantana
 6 Oua
 100 gr Gorgonzola

Mod de preparare:

1

Se incinge o tigaie si se adauga uleiul de masline.

2

Prazul feliat se caleate in tigaie.

3

Cand prazul este calit, adaugam ciupercile feliate si le lasam inpreuna pentru 8-10min.

4

Condimentam dupa gust si adauga smantana.

5

Amestecam cu o lingura de lemn pentru 2min.

6

Batem ouale si le amestecam cu restul ingredientelor.

7

Mutam totul intr-un vas de cuptor.

8

Introducem vasul in cuptorul incins la 200 grade celsius pentru 20min.

9

Scoatem frittata din cuptor pentru a adauga gorgonzola rasa peste.

10

Introducem inca 5min in cuptor.

Ingrediente

 1 buc Praz
 1 tbsp Ulei masline
 400 gr Ciuperci
 4 Smantana
 6 Oua
 100 gr Gorgonzola

Indicații

1

Se incinge o tigaie si se adauga uleiul de masline.

2

Prazul feliat se caleate in tigaie.

3

Cand prazul este calit, adaugam ciupercile feliate si le lasam inpreuna pentru 8-10min.

4

Condimentam dupa gust si adauga smantana.

5

Amestecam cu o lingura de lemn pentru 2min.

6

Batem ouale si le amestecam cu restul ingredientelor.

7

Mutam totul intr-un vas de cuptor.

8

Introducem vasul in cuptorul incins la 200 grade celsius pentru 20min.

9

Scoatem frittata din cuptor pentru a adauga gorgonzola rasa peste.

10

Introducem inca 5min in cuptor.

Note

Frittata cu ciuperci si praz