fbpx

Frittata cu ciuperci si praz

AvatarAutorCimbrisor
DificultateÎncepător

Perfecta pe pentru orice moment al zilei, frittata poate fi servita atat calda cat si rece.
De asemenea aceasta reteta este potrivita pentru dietele ketoenice sau low carb.

ShareSalvează
Produce4 PorțiiTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total45 mins

Ingrediente:

 1 buc Praz
 1 linguri(ă) Ulei masline
 400 g Ciuperci
 4 Smantana
 6 Oua
 100 g Gorgonzola

Mod de preparare:

1

Se incinge o tigaie si se adauga uleiul de masline.

2

Prazul feliat se caleate in tigaie.

3

Cand prazul este calit, adaugam ciupercile feliate si le lasam inpreuna pentru 8-10min.

4

Condimentam dupa gust si adauga smantana.

5

Amestecam cu o lingura de lemn pentru 2min.

6

Batem ouale si le amestecam cu restul ingredientelor.

7

Mutam totul intr-un vas de cuptor.

8

Introducem vasul in cuptorul incins la 200 grade celsius pentru 20min.

9

Scoatem frittata din cuptor pentru a adauga gorgonzola rasa peste.

10

Introducem inca 5min in cuptor.

Ingrediente

 1 buc Praz
 1 linguri(ă) Ulei masline
 400 g Ciuperci
 4 Smantana
 6 Oua
 100 g Gorgonzola

Direcții

1

Se incinge o tigaie si se adauga uleiul de masline.

2

Prazul feliat se caleate in tigaie.

3

Cand prazul este calit, adaugam ciupercile feliate si le lasam inpreuna pentru 8-10min.

4

Condimentam dupa gust si adauga smantana.

5

Amestecam cu o lingura de lemn pentru 2min.

6

Batem ouale si le amestecam cu restul ingredientelor.

7

Mutam totul intr-un vas de cuptor.

8

Introducem vasul in cuptorul incins la 200 grade celsius pentru 20min.

9

Scoatem frittata din cuptor pentru a adauga gorgonzola rasa peste.

10

Introducem inca 5min in cuptor.

Frittata cu ciuperci si praz