Perfecta pe pentru orice moment al zilei, frittata poate fi servita atat calda cat si rece.
De asemenea aceasta reteta este potrivita pentru dietele ketoenice sau low carb.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se incinge o tigaie si se adauga uleiul de masline.
Prazul feliat se caleate in tigaie.
Cand prazul este calit, adaugam ciupercile feliate si le lasam inpreuna pentru 8-10min.
Condimentam dupa gust si adauga smantana.
Amestecam cu o lingura de lemn pentru 2min.
Batem ouale si le amestecam cu restul ingredientelor.
Mutam totul intr-un vas de cuptor.
Introducem vasul in cuptorul incins la 200 grade celsius pentru 20min.
Scoatem frittata din cuptor pentru a adauga gorgonzola rasa peste.
Introducem inca 5min in cuptor.
Ingrediente
Indicații
Se incinge o tigaie si se adauga uleiul de masline.
Prazul feliat se caleate in tigaie.
Cand prazul este calit, adaugam ciupercile feliate si le lasam inpreuna pentru 8-10min.
Condimentam dupa gust si adauga smantana.
Amestecam cu o lingura de lemn pentru 2min.
Batem ouale si le amestecam cu restul ingredientelor.
Mutam totul intr-un vas de cuptor.
Introducem vasul in cuptorul incins la 200 grade celsius pentru 20min.
Scoatem frittata din cuptor pentru a adauga gorgonzola rasa peste.
Introducem inca 5min in cuptor.