Frittata cu legume

AutorIzzie Meals
DificultateÎncepător

Leftovers frittata cu all the veggies in the world

ShareSave
Randamente3 porțiiTimp total50 minute

Ingrediente:

 6 oua
 6 buchetele de broccoli, taiate pe jumatate
 6 ciuperci mici-medii, taiate felii
 8 rosii cherry, taiate pe jumatate
 3 cubulete de spanac congelat
 1 ceapa rosie, maruntita
 2 tbsp ulei de masline
 2 tbsp lapte
 parmezan & cascaval ras
 sare, piper, marar uscat

Mod de preparare:

1

Intr-o cratita/tigaie, adaugati 1 lingura de ulei de masline si legumele.
Condimentati si gatiti la foc mediu pana se rumenesc si inmoaie bine.

2

Intr-un vas de copt, adaugati 1 lingura de ulei de masline si cu ajutorul unei pensule, intindeti pe toata suprafata.
Adaugati apoi toate legumele.

3

Adaugati peste legume ouale batute (cu laptele), mararul, parmezanul si cascavalul ras.

4

La cuptor pentru 30-35 min, la 180 grade.

Ingrediente

 6 oua
 6 buchetele de broccoli, taiate pe jumatate
 6 ciuperci mici-medii, taiate felii
 8 rosii cherry, taiate pe jumatate
 3 cubulete de spanac congelat
 1 ceapa rosie, maruntita
 2 tbsp ulei de masline
 2 tbsp lapte
 parmezan & cascaval ras
 sare, piper, marar uscat

Indicații

1

Intr-o cratita/tigaie, adaugati 1 lingura de ulei de masline si legumele.
Condimentati si gatiti la foc mediu pana se rumenesc si inmoaie bine.

2

Intr-un vas de copt, adaugati 1 lingura de ulei de masline si cu ajutorul unei pensule, intindeti pe toata suprafata.
Adaugati apoi toate legumele.

3

Adaugati peste legume ouale batute (cu laptele), mararul, parmezanul si cascavalul ras.

4

La cuptor pentru 30-35 min, la 180 grade.

Note

Frittata cu legume