Un mic dejun delicios si hranitor!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol (borcan) punem fulgii de ovaz si adaugam laptele. Amestecam pana cand se omogenizeaza.
Adaugam lingurita de pudra de roscove si lasam la frigider timp de o ora (sau putem sa il lasam peste noapte in frigider) pentru a se hidrata. Eu prefer sa fac acest lucru pentru ca pur si simplu au alt gust si sunt mai deliciosi fulgii de ovaz.
Scoatem borcanul din frigider, adaugam cele 2 linguri de fructe de padure si lasam 10 minute la temperatura camerei.
Dupa 10 minute putem servi micul dejun! Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol (borcan) punem fulgii de ovaz si adaugam laptele. Amestecam pana cand se omogenizeaza.
Adaugam lingurita de pudra de roscove si lasam la frigider timp de o ora (sau putem sa il lasam peste noapte in frigider) pentru a se hidrata. Eu prefer sa fac acest lucru pentru ca pur si simplu au alt gust si sunt mai deliciosi fulgii de ovaz.
Scoatem borcanul din frigider, adaugam cele 2 linguri de fructe de padure si lasam 10 minute la temperatura camerei.
Dupa 10 minute putem servi micul dejun! Pofta buna!