fbpx

Fulgi de ovaz cu lapte de cocos si fructe de padure

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

Un mic dejun delicios si hranitor!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total15 mins

Ingrediente:

 30 g fulgi de ovaz
 100 ml lapte de cocos
 1 linguriță(e) pudra de roscove
 2 linguri(ă) fructe de padure congelate

Mod de preparare:

1

Intr-un bol (borcan) punem fulgii de ovaz si adaugam laptele. Amestecam pana cand se omogenizeaza.

2

Adaugam lingurita de pudra de roscove si lasam la frigider timp de o ora (sau putem sa il lasam peste noapte in frigider) pentru a se hidrata. Eu prefer sa fac acest lucru pentru ca pur si simplu au alt gust si sunt mai deliciosi fulgii de ovaz.

3

Scoatem borcanul din frigider, adaugam cele 2 linguri de fructe de padure si lasam 10 minute la temperatura camerei.

4

Dupa 10 minute putem servi micul dejun! Pofta buna!

Ingrediente

 30 g fulgi de ovaz
 100 ml lapte de cocos
 1 linguriță(e) pudra de roscove
 2 linguri(ă) fructe de padure congelate

Direcții

1

Intr-un bol (borcan) punem fulgii de ovaz si adaugam laptele. Amestecam pana cand se omogenizeaza.

2

Adaugam lingurita de pudra de roscove si lasam la frigider timp de o ora (sau putem sa il lasam peste noapte in frigider) pentru a se hidrata. Eu prefer sa fac acest lucru pentru ca pur si simplu au alt gust si sunt mai deliciosi fulgii de ovaz.

3

Scoatem borcanul din frigider, adaugam cele 2 linguri de fructe de padure si lasam 10 minute la temperatura camerei.

4

Dupa 10 minute putem servi micul dejun! Pofta buna!

Fulgi de ovaz cu lapte de cocos si fructe de padure