Fulgi de ovaz cu lapte de cocos si fructe de padure

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

Un mic dejun delicios si hranitor!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 30 gr fulgi de ovaz
 100 ml lapte de cocos
 1 tsp pudra de roscove
 2 tbsp fructe de padure congelate

Mod de preparare:

1

Intr-un bol (borcan) punem fulgii de ovaz si adaugam laptele. Amestecam pana cand se omogenizeaza.

2

Adaugam lingurita de pudra de roscove si lasam la frigider timp de o ora (sau putem sa il lasam peste noapte in frigider) pentru a se hidrata. Eu prefer sa fac acest lucru pentru ca pur si simplu au alt gust si sunt mai deliciosi fulgii de ovaz.

3

Scoatem borcanul din frigider, adaugam cele 2 linguri de fructe de padure si lasam 10 minute la temperatura camerei.

4

Dupa 10 minute putem servi micul dejun! Pofta buna!

Ingrediente

 30 gr fulgi de ovaz
 100 ml lapte de cocos
 1 tsp pudra de roscove
 2 tbsp fructe de padure congelate

Indicații

1

Intr-un bol (borcan) punem fulgii de ovaz si adaugam laptele. Amestecam pana cand se omogenizeaza.

2

Adaugam lingurita de pudra de roscove si lasam la frigider timp de o ora (sau putem sa il lasam peste noapte in frigider) pentru a se hidrata. Eu prefer sa fac acest lucru pentru ca pur si simplu au alt gust si sunt mai deliciosi fulgii de ovaz.

3

Scoatem borcanul din frigider, adaugam cele 2 linguri de fructe de padure si lasam 10 minute la temperatura camerei.

4

Dupa 10 minute putem servi micul dejun! Pofta buna!

Fulgi de ovaz cu lapte de cocos si fructe de padure