Fursecuri crinkles

AutorDiana R
DificultateÎncepător

Fursecuri crinkles cu ciocolata, cu aspect nins, perfecte pentru sarbatorile de iarna.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 180 gr Ciocolata
 60 gr Unt
 100 gr Zahar
 2 Oua
 225 gr Faina
 1 tsp Praf copt
 1 Esenta vanilie
 Zahar
 Zahar pudra

Mod de preparare:

1

Se topesc pe baie de apa untul si ciocolata.

2

Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare. Se adauga ciocolata si se amesteca. Se adauga faina, praful de copt, o esenta de vanilie si un varf de cutit de sare.

3

Se da aluatul la frigider pentru 3 ore, pentru a se intari.

4

Cu ajutorul unei lingurite se ia aluatul si se formeaza bilute intre palme. Se trec prin zahar normal, apoi prin zahar pudra si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Vor iesi 2 tavi a cate aproximativ 25 fursecuri.

5

Se baga in cuptorul preincalzit la 170 grade, cu ventilatie, timp de 10 minute.

Ingrediente

 180 gr Ciocolata
 60 gr Unt
 100 gr Zahar
 2 Oua
 225 gr Faina
 1 tsp Praf copt
 1 Esenta vanilie
 Zahar
 Zahar pudra

Indicații

1

Se topesc pe baie de apa untul si ciocolata.

2

Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare. Se adauga ciocolata si se amesteca. Se adauga faina, praful de copt, o esenta de vanilie si un varf de cutit de sare.

3

Se da aluatul la frigider pentru 3 ore, pentru a se intari.

4

Cu ajutorul unei lingurite se ia aluatul si se formeaza bilute intre palme. Se trec prin zahar normal, apoi prin zahar pudra si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Vor iesi 2 tavi a cate aproximativ 25 fursecuri.

5

Se baga in cuptorul preincalzit la 170 grade, cu ventilatie, timp de 10 minute.

Note

Fursecuri crinkles