Fursecuri crinkles cu ciocolata, cu aspect nins, perfecte pentru sarbatorile de iarna.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se topesc pe baie de apa untul si ciocolata.
Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare. Se adauga ciocolata si se amesteca. Se adauga faina, praful de copt, o esenta de vanilie si un varf de cutit de sare.
Se da aluatul la frigider pentru 3 ore, pentru a se intari.
Cu ajutorul unei lingurite se ia aluatul si se formeaza bilute intre palme. Se trec prin zahar normal, apoi prin zahar pudra si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Vor iesi 2 tavi a cate aproximativ 25 fursecuri.
Se baga in cuptorul preincalzit la 170 grade, cu ventilatie, timp de 10 minute.
Ingrediente
Indicații
Se topesc pe baie de apa untul si ciocolata.
Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare. Se adauga ciocolata si se amesteca. Se adauga faina, praful de copt, o esenta de vanilie si un varf de cutit de sare.
Se da aluatul la frigider pentru 3 ore, pentru a se intari.
Cu ajutorul unei lingurite se ia aluatul si se formeaza bilute intre palme. Se trec prin zahar normal, apoi prin zahar pudra si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Vor iesi 2 tavi a cate aproximativ 25 fursecuri.
Se baga in cuptorul preincalzit la 170 grade, cu ventilatie, timp de 10 minute.