Va plac fursecurile? Eu am incercat sa recreez niste fursecuri cu nuca pe care ni le facea mama cand eram mici.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixeaza mai intai zaharul cu ouale, iar dupa ce acestea isi dubleaza volumul, se adauga uleiul.
Se mai mixeaza cateva minute, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si se integreaza cu ajutorul unui tel sau al unei spatule.
Fursecurile se adauga in tava tapetata cu hartie de copt cu ajutorul unei lingurite, iar deasupra se adaugă 2-3 afine. Fursecurile se coc circa 10 minute, la foc potrivit, in cuptorul preincalzit.
Atentie, se pot arde foarte usor. Ele sunt gata cand devin aurii pe margini, chiar daca sunt moi. Devin ferme pe masura ce se racesc. Optional, se pot decora cu stafide sau nucă in loc de afine.
Ingrediente
Indicații
Se mixeaza mai intai zaharul cu ouale, iar dupa ce acestea isi dubleaza volumul, se adauga uleiul.
Se mai mixeaza cateva minute, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si se integreaza cu ajutorul unui tel sau al unei spatule.
Fursecurile se adauga in tava tapetata cu hartie de copt cu ajutorul unei lingurite, iar deasupra se adaugă 2-3 afine. Fursecurile se coc circa 10 minute, la foc potrivit, in cuptorul preincalzit.
Atentie, se pot arde foarte usor. Ele sunt gata cand devin aurii pe margini, chiar daca sunt moi. Devin ferme pe masura ce se racesc. Optional, se pot decora cu stafide sau nucă in loc de afine.