fbpx

Fursecuri cu banane si ovăz

Autoriamcarina
DificultateÎncepător

O rețetă de fursecuri vegană, fără lactoza care poate fi realizată de oricine. Nu trebuie să fii un bucătar experimentat pentru a face rețeta aceasta super simplă!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 70 g Fulgi de ovăz
 1 Banană medie
 ½ linguriță(e) Cacao
 3 Bucățele de ciocolată
 1 Mână nuci mărunțite
 1 linguriță(e) Zahăr pudră (opțional)

Mod de preparare:

1

Se pasează banana cu o furculiță până devine o pastă moale.

2

Separat se amestecă fulgii de ovăz, pudra de cacao, nucile, cuburile de ciocolată și, opțional, lingurița de zahăr.

3

Se amestecă banana pasată cu mixul de ingredinte uscate până se ajunge la o compoziție închegată.

4

Se formeaza biluțe din compoziție (cam o linguriță si jumătate pentru fiecare fursec). Se așează pe tavă la o mică distanță. Mie din această compoziție mi-au iesit cam 16 fursecuri, depinde cât de mari ii faceți.

5

Ii băgați la cuptorul preîncălzit (nu știu câte grade exact, 180?) și îi lăsați la copt până se topește ciocolata și se rumenesc puțin pe fund (cam 20 de minute, dar mai bine îi mai verificați decât să îi ardeți).

Poftă bună!

Ingrediente

 70 g Fulgi de ovăz
 1 Banană medie
 ½ linguriță(e) Cacao
 3 Bucățele de ciocolată
 1 Mână nuci mărunțite
 1 linguriță(e) Zahăr pudră (opțional)

Direcții

1

Se pasează banana cu o furculiță până devine o pastă moale.

2

Separat se amestecă fulgii de ovăz, pudra de cacao, nucile, cuburile de ciocolată și, opțional, lingurița de zahăr.

3

Se amestecă banana pasată cu mixul de ingredinte uscate până se ajunge la o compoziție închegată.

4

Se formeaza biluțe din compoziție (cam o linguriță si jumătate pentru fiecare fursec). Se așează pe tavă la o mică distanță. Mie din această compoziție mi-au iesit cam 16 fursecuri, depinde cât de mari ii faceți.

5

Ii băgați la cuptorul preîncălzit (nu știu câte grade exact, 180?) și îi lăsați la copt până se topește ciocolata și se rumenesc puțin pe fund (cam 20 de minute, dar mai bine îi mai verificați decât să îi ardeți).

Poftă bună!

Fursecuri cu banane si ovăz