Fursecuri fragede si aromate. Se fac foarte usor si sunt extrem de gustoase, iar timpul de coacere este foarte scurt.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixeaza untul impreuna cu zaharul. Cand acestea s-au omogenizat, se adauga ouale si se incorporeaza bine.
Separat cernem ingredientele uscate: faina, sarea, praful de copt si cacaua impreuna. Dupa care le adaugam peste restul compozitiei.
Adaugam esenta si fulgii de ciocolata. Incorporam totul bine si punem vasul la frigider pentru 1/2 ora.
Facem bilute pe care le trecem prin zaharul pudra. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le introducem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 10-15 minute.
Ingrediente
Indicații
Se mixeaza untul impreuna cu zaharul. Cand acestea s-au omogenizat, se adauga ouale si se incorporeaza bine.
Separat cernem ingredientele uscate: faina, sarea, praful de copt si cacaua impreuna. Dupa care le adaugam peste restul compozitiei.
Adaugam esenta si fulgii de ciocolata. Incorporam totul bine si punem vasul la frigider pentru 1/2 ora.
Facem bilute pe care le trecem prin zaharul pudra. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le introducem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 10-15 minute.