Fursecuri cu ciocolata

AutorCameliaAndrei
DificultateÎncepător

Reteta de fursecuri este dovada ca pot fi făcute de toată lumea

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total30 minute

Ingrediente:

Pentru 20 fursecuri
 150 gr Unt
 160 gr Zahar brun
 1 oz Vanilie
 1 Ou , rece
 1 Galbenus , rece
 300 gr Faina
 ½ Bicarbonat de sodiu
 1 baton Chipsuri ciocolata sau bucăți de ciocolata tăiată. (320g)ciocolata

Mod de preparare:

1

Încălzește cuptorul la 170 grade . Acoperă tava cu hârtie de copt.
Topește untul si Lasă-l la răcit puțin . Pune zaharul într-un castron , toarnă untul răcit , apoi bate-le bine
Freacă vanilia , oul rece si gălbenușul pana amestecul devine spumos .
Încorporează faina cu bicarbonatul de sodiu pana când se omogenizează , apoi cu paleta încorporeaza chipsurile de ciocolata
Ia cantități mici de aluat , cu o lingura rotundă de înghețată si le modelezi si le pui in tava la distanță sa aibă unde creste .

2

Se coc 15-17 minute sau pana când sunt rumenite la suprafața .

3

Ingrediente

Pentru 20 fursecuri
 150 gr Unt
 160 gr Zahar brun
 1 oz Vanilie
 1 Ou , rece
 1 Galbenus , rece
 300 gr Faina
 ½ Bicarbonat de sodiu
 1 baton Chipsuri ciocolata sau bucăți de ciocolata tăiată. (320g)ciocolata

Indicații

1

Încălzește cuptorul la 170 grade . Acoperă tava cu hârtie de copt.
Topește untul si Lasă-l la răcit puțin . Pune zaharul într-un castron , toarnă untul răcit , apoi bate-le bine
Freacă vanilia , oul rece si gălbenușul pana amestecul devine spumos .
Încorporează faina cu bicarbonatul de sodiu pana când se omogenizează , apoi cu paleta încorporeaza chipsurile de ciocolata
Ia cantități mici de aluat , cu o lingura rotundă de înghețată si le modelezi si le pui in tava la distanță sa aibă unde creste .

2

Se coc 15-17 minute sau pana când sunt rumenite la suprafața .

3

Fursecuri cu ciocolata